Ana sayfa Dizi İzle Birkan’dan Yasemin’e iğrenç taciz! Leke 2. Bölüm

Birkan’dan Yasemin’e iğrenç taciz! Leke 2. Bölüm

tarafından zk zk

Kanal D ekranlarında Burak Sevinç ve Melis Sezen’in başrolünde oynadıkları 2. bölümü yayınlanan Leke dizisinde Yasemin, etrafında örülen ağlardan habersiz, zor günler yaşamaya devam ediyor.

Şirin yüzünden düştüğü nezaretten kurtulan Yasemin, Birkan gibi daha büyük bir tuzağa düştüğünden habersiz!

Kardeşi için patronundan borç aldığı parayı Birkan’a kaptırdığını bilmeyen Yasemin, aynı zamanda kendisine karşılıksız bir ilgi duyan Birkan’ın kötü emellerine alet olmak üzere!

Nezaretten çıkan Yasemin, parası ve çantası olmadan evine gitmeye çalışırken Birkan onu aracıyla bırakmayı teklif ediyor. Önce kabul etmese de mecbur kalan Yasemin, arabaya biniyor. Birkan’ın, Yasemin farketmese de onu taciz ediyor.

Birkan’ın polis olmasından dolayı Yasemin ondan şüphelenmiyor ama asıl tehlikenin yanı başında olduğunun da farkında değil!

Ayrıntıları videodan izleyebilirsiniz…

2. bölümde neler oldu?

Şirin, Yasemin’in teknede olduğunu Serpil’den öğrenir. Karakola gidip Yasemin’i kurtarmak istese de karşısında Meto’yu bulur, başarılı olamaz.

Tekne baskını nedeniyle karakolda olan Arda annesi Belkıs’ı arar ama ulaşamaz. Arda’yı karakola kurtarmaya gelen Cem olur. Cem, Arda’yı kurtarsa da iki kardeşin arasındaki buzlar erimez. Arda’nın ağabeyi Cem’e duyduğu öfkesinin arkasında ne vardır?

Birkan, Yasemin’i nezaretten çıkarır. Yasemin sürpriz bir şekilde serbest kalmıştır fakat içinde Murat’ın ameliyat parası olan çantası kayıptır. Yasemin, ameliyat olacağı için tarifsiz mutluluk yaşayan Murat’a, ameliyat olamayacağını söyleyebilecek midir?

Arda artık annesi Belkıs’la yaşamaya başlamıştır. Haberi alan Cem yıkılır. Cem, Arda’nın kararına karşı çıkacak mıdır?

Cem, Yasemin’i tanıdıkça ondan etkilenmeye başlar. Cem kendini aşka teslim edecek midir?

Hikayemiz; yetiştirme yurdunda büyümüş kalbi, yüzü gibi güzel hukuk öğrencisi Yasemin’le; çocukken yaşadığı travma sonucu kadınlarla arasına uçurum giren başarılı iş adamı Cem’in hayatın zorluklarına meydan okuyan aşklarını anlatmaktadır…