Ana sayfa Dizi Haberleri Ekranın yeni psikopatı! Leke dizisinden çok konuşulacak bir isim çıktı!

Ekranın yeni psikopatı! Leke dizisinden çok konuşulacak bir isim çıktı!

tarafından zk zk

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Leke, 2. bölümüyle dün akşam ekrana geldi.

Melis Sezen ve Burak Sevinç’in başrolünde oynadıkları dizide, ekranın yeni kötü adamları arasına giren Birkan karakteri, ilk bölümlerden mideleri bulandırmaya başladı!

Televizyongazetesi/Detay – Melis Sezen’in oynadığı Yasemin’in patronu Serpil’in kardeşi Birkan bir polis. Ancak görevini kötüye kullanan bir kişi. Üstelik Yasemin’i elde etmeyi de kafasına takmış bir psikopat!

Ünlü oyuncu Mehmet Bozdoğan’ın başarılı bir performans sergilemesiyle Birkan karakteri, daha ilk bölümlerden dikkat çekmeye başladı!

2. bölümde Yasemin’in çantasını bulduğu halde saklayan Birkan, onun parfümünü koklayıp durmasıyla, hastalıklı boyutunu ortaya koydu.

Kafayı Yasemin’e takan Birkan, onu eve bırakırken farkettirmeden saçlarını da kokladı. Üstelik kardeşinin ameliyatı için patronundan aldığı para da çantadaydı. Birkan, o parayı da cebine attı!

Ekranın yeni psikopatı! Leke dizisinden çok konuşulacak bir isim çıktı! 7

Arkadaşça, iyi niyetli gibi görünen bu adamın gerçek niyetini Yasemin ne zaman anlayacak bilinmez ama ekrandaki dizilerde mutlaka varolan kötü karakterler arasına bir yenisi daha katıldı. Dizi reytingleriyle devam ederse, muhtemelen Birkan’ı daha çok konuşacağız!

2. bölümde neler yaşandı:

Şirin, Yasemin’in teknede olduğunu Serpil’den öğrenir. Karakola gidip Yasemin’i kurtarmak istese de karşısında Meto’yu bulur, başarılı olamaz.

Tekne baskını nedeniyle karakolda olan Arda annesi Belkıs’ı arar ama ulaşamaz. Arda’yı karakola kurtarmaya gelen Cem olur. Cem, Arda’yı kurtarsa da iki kardeşin arasındaki buzlar erimez. Arda’nın ağabeyi Cem’e duyduğu öfkesinin arkasında ne vardır?

Birkan, Yasemin’i nezaretten çıkarır. Yasemin sürpriz bir şekilde serbest kalmıştır fakat içinde Murat’ın ameliyat parası olan çantası kayıptır. Yasemin, ameliyat olacağı için tarifsiz mutluluk yaşayan Murat’a, ameliyat olamayacağını söyleyebilecek midir?

Arda artık annesi Belkıs’la yaşamaya başlamıştır. Haberi alan Cem yıkılır. Cem, Arda’nın kararına karşı çıkacak mıdır?

Cem, Yasemin’i tanıdıkça ondan etkilenmeye başlar. Cem kendini aşka teslim edecek midir?

Hikayemiz; yetiştirme yurdunda büyümüş kalbi, yüzü gibi güzel hukuk öğrencisi Yasemin’le; çocukken yaşadığı travma sonucu kadınlarla arasına uçurum giren başarılı iş adamı Cem’in hayatın zorluklarına meydan okuyan aşklarını anlatmaktadır…