Ana sayfa Dizi Haberleri Birol Güven de kurtaramadı, Kanal D dizisi için final haberi yakında gelir!

Birol Güven de kurtaramadı, Kanal D dizisi için final haberi yakında gelir!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında bu sezon büyük bir iddia ile başlayan komedi dizisi İyi Aile Babası, sonrasında Babam Çok Değişti şeklinde isim ve konsept değişikliğine uğramıştı.Şimdiye kadar dizinin toplam 7 bölümü yayınlandı. İlk bölüm haricindeki diğer 6 bölümün reyting sonuçları iyi gelmedi.

Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Melek Baykal,Salih Kalyon ve Timur Acar’ın başrollerinde yer aldığı aile komedisi dizisi ne yazık ki, perşembe akşamının dram projelerine yenildi. 2’li reytinglerin bile altına düşen dün akşamki bölümden sonra Babam Çok Değişti dizisinin bu reytinglerle devam etmesi pek de mümkün görünmüyor. Dizi ilk 20 listesinde bile hiçbir kategoride yer alamadı. Yani dün akşam sergilenen performans hiç iç açıcı değildi.

Birol Güven de kurtaramadı, Kanal D dizisi için final haberi yakında gelir! 7

Çocuklar Duymasın, Seksenler gibi güçlü projeleri ortaya çıkartan Birol Güven, ilk 4 bölümden sonra senaryoyu eline aldı ve konsept değişikliğine gidildi. Ancak bu da diziyi kurtarmaya yetmedi.

Kanal D’nin diziye daha ne kadar destek vereceği bilinmiyor. Ancak henüz hazır olmadan yayına alınması, perşembe gibi dram yapımlarının çok güçlü olduğu bir günde izleyici ile buluşması. Komedi bekleyenlerin tam da aradıklarını bulamamaları gibi konular Babam Çok Değişti dizisinin handikapları oldu.

Bakalım Kanal D dizi hakkında final kararı mı verecek, yoksa desteklemeye devam mı edecek?