Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’da şeytan tüyü var, başroller ayrılıyor ama reyting tınlamıyor!

Bir Zamanlar Çukurova’da şeytan tüyü var, başroller ayrılıyor ama reyting tınlamıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında 3. sezonu devam eden Bir Zamanlar Çukurova dizisine gerçekten bravo… Geçtiğimiz hafta ekrana gelmeyen dizi, hayranlarını bir hayli özletmişti. Dün akşam 80. bölümü ekrana gelen atv dizisinin elde ettiği reyting sonuçları yine muhteşem oldu.

21 Ocak Perşembe akşamı yayınlanan tüm programlar içinde Bir Zamanlar Çukurova yine birincilik elde ederek, iddiasını sürdürdü. 9-12 arası reytingler elde eden yapım, her izleyici grubunda ilgi görmeye devam ediyor.

Adana’da çekimleri süren diziden Vahide Perçin’den sonra geçtiğimiz hafta da Uğur Güneş ayrılmıştı. İki başrol oyuncusunun gitmesine rağmen hikayenin aksiyonu hiç düşmedi, izleyici gidenlerin arkasından bakıp da çok da hayıflanmadı. Çünkü, hikaye akmaya ve ilgi çekmeye devam ediyor. Şimdi de Ümit karakteri ile Hande Soral Çukurova’nın kasvetli ortamına geldi.

Bir Zamanlar Çukurova'da şeytan tüyü var, başroller ayrılıyor ama reyting tınlamıyor! 7

Ümit’in Fikret’in sevgilisi olduğunun ortaya çıkması ise herkesi şoke etti. Dizinin ilerleyen bölümleri artık daha da heyecanlı olacak. Furkan Palalı’nın canlandırdığı Fikret karakteri daha çok öne çıkacak ve Hande Soral ile birlikte Çukurova’yı fena yakacaklar gibi görünüyor.

Züleyha karakterinin hanımağa olarak ortaya çıktığı bu denklemde, Demir de Ümit’in kıskacına girince olaylar yine ekran başındaki izleyicilerin merakını süslemeye devam edecek.

Bir haftalık aradan sonra yine muhteşem dönen Bir Zamanlar Çukurova dizisinin tüm oyuncu kadrosu ve yapım ekibi, yoğun çalışmalarının karşılığını güçlü reytingler ve milyonlarca hayrana sahip olmak ile alıyor.