Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada 12 Haziran Cuma sezon finalinde olay çıktı, bir ilk yaşanacak!

Zuhal Topal’la Sofrada 12 Haziran Cuma sezon finalinde olay çıktı, bir ilk yaşanacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zuhal Topal’la Sofrada yarışması 2. sezonun sonuna geldi. Programın final bölümü 12 Haziran Cuma akşamı saat 20.30’da Fox TV’de yayınlanacak. İki sezondur büyük başarı elde eden Zuhal Topal ve ekibi, bir süre dinlendikten sonra 3. sezon için yeniden çekimlere başlanacak.

Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında geçtiğimiz hafta diskalifiye konusu ilk kez gündeme gelmişti. Zuhal Topal, haksızlık yapan ve bilerek düşük puan veren veya yorumlar yapan kayınvalideleri diskalifiye edeceğini duyurmuştu.

Programın sezon finalinde de kayınvalide Ayşe hanım için diskalifiye konusu gündeme geldi. Gelin hanıma çok düşük puan veren Ayşe hanım zaten masaya ön yargılı oturmuştu. Gelin hanım bu puanı kabul edemeyeceğini belirtiyor ve Ayşe hanımın diskalifiye edilmesini istiyor.

Bakalım Zuhal Topal ne yapacak? Şayet bir diskalifiye kararı çıkar ise bu program tarihinde bir ilk olacak. Sezon finalinde yeni kural ilk kez uygulanacak mı? Zuhal Topal, bu fırsatı değerlendirecek mi? İşte 420. bölüm fragmanı: