Ana sayfa Dizi Fragmanları Bizim Hikaye 67. bölüm fragmanında Filiz anlamadan dinlemeden Barış’ı evden kovuyor!

Bizim Hikaye 67. bölüm fragmanında Filiz anlamadan dinlemeden Barış’ı evden kovuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin sevilen dizisi Bizim Hikaye, bu sezon final yaparak hayranlarına veda edecek. Finale doğru ilerleyen dizide Barış ile Filiz’in mutlu olmasını isteyen hayranları ise biraz daha beklemek durumunda. Hastaneye elinde çiçeklerle giden Filiz, Tufan ile evlilik üzerine dertleşen Barış’ın sözlerini duyunca gözyaşlarını tutamamıştı. Barış’ın Neslihan ile konuştu ve evlenmek istemediği fikrine kapılan Filiz, şimdi de onu evden kovuyor.

Barış ile Filiz, evde odada sert bir tartışma yaşıyor. Barış, neler olduğunu anlamaya çalışıyor. Ancak Filiz çoktan kararını vermiş ve Barış’ın eşyalarını çantaya koymuştur. Filiz, Barış’ı evden resmen kovuyor. Bizim Hikaye 67. bölüm fragmanında yer alan o anları videodan izleyebilirsiniz.

Bizim Hikaye dizisinin 67. yeni bölümü 25 Nisan Perşembe akşamı Fox TV ekranında izleyicilerle buluşacak.

Burak Deniz; Hazal Kaya ve Reha Özcan’ın başrollerini paylaştığı dizinin hatırı sayılır bir izleyici kitlesi bulunuyor.

Bizim Hikaye 66. bölümde neler olmuştu?

Filiz ve Barış, Çiçek’in hayatını kurtarmak için çabalarken, Tufan’ın Tülay’ı Ferda’yla aldattığını öğrenirler. Filiz, Barış’ın tüm sakinleştirme çabalarına karşılık, Tufan’ı bu yaptığı için asla affetmeyecektir.

Ferda’nın Çiçek’e karaciğerini vermesi işleri karmaşık hale getirmeye yeter. Diğer yandan Fikri, Ersin ve çocuklar, Zihni’nin tüm çabalarına rağmen milli piyango parasını ele geçirmeyi başarır ancak yalan dolanla ele geçirdikleri para hiç kimseye kolay kolay yar olmayacaktır.

Para yüzünden çocukların içine düştükleri durum Filiz’i çıldırtır, tek istediği çocuklara güzel bir ders vermektir. Barış ise çocuklara ne yapılacağı konusunda Filiz’den farklı düşünmektedir. Aralarındaki fikir ayrılığı giderek büyür ve Tufan’ın durumu yüzünden başlayan gerginlikleri gittikçe içinden çıkılmaz bir hal almaya başlar.