Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye dizisi Sen Anlat Karadeniz etkisine izin vermedi!

Bizim Hikaye dizisi Sen Anlat Karadeniz etkisine izin vermedi!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Fox TV ekranlarında Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın başrollerini paylaştığı Bizim Hikaye dizisinin 38. yeni bölümü izleyicilerle 13 Eylül Perşembe akşamı ekrana geldi.

Tüm kişilerdi 7.21 reyting ve 20.66 izlenme payı, AB grubunda ise 6.58 reyting ve 19.97 izlenme payı elde eden Bizim Hikaye, yeni sezona zirvede başladı.

Her iki grupta da birincilik elde eden dizinin bu rakamları şaşırtıcı değil.

Asıl şaşırtıcı olan ise Bir Zamanlar Çukurova dizisinden geldi.

İlk bölümüyle çok iyi bir başlangıç yapan yeni dizi izleyiciden büyük beğeni topladı. Vahide Perçin, Uğur Güneş, Murat Ünalmız ve Hilal Altınbilek’in başrolündeki dizinin reytingleri çok iyi…

Tüm kişilerde 6.18 reyting ve 17.03 izlenme payı elde eden dizi, AB grubunda da 5.68 reyting ve 16.78 izlenme payına ulaştı.

Bizim Hikaye dizisinin ardından her iki grupta da ikincilik elde eden Bir Zamanlar Çukurova dizisi, büyük bir başarı kazanmış olabilir. Ancak Sen Anlat Karadeniz etkisi bekleyenler yanıldı.

Bizim Hikaye dizisinin yeni sezon ilk bölümü dün yayınlanmamış olsaydı Bir Zamanlar Çukurova çok daha iyi reyting oranlarına ulaşabilirdi.

Zira Bizim Hikaye dizisi müthiş başlangıcı ile buna izin vermedi. Perşembe gününün diğer iddialı dizisi Avlu da geldiğinde nasıl bir sonuç ortaya çıkacak merakla bekleniyor.