Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye dizisinde Filiz’i büyük hüsrana uğratan Barış’tan beklenmeyen itiraf!

Bizim Hikaye dizisinde Filiz’i büyük hüsrana uğratan Barış’tan beklenmeyen itiraf!

tarafından zk zk

Fox TV’de yayınlanan Bizim Hikaye dizisinin yarın akşam 66. bölümü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünden yayınlanan 2. tanıtımda Filiz ve Barış’ın tartışmaları ve sonrasında Barış’ın Neslihan’a içini döktüğü anlar dikkat çekti.

Başrollerinde Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın oynadıkları dizide Barış’la kavga eden Filiz, onun gönlünü almak için hastaneye ziyarete gidiyor.

Televizyongazetesi/Detay

Uzun süre Barış’ı odasında bekleyen Filiz, gelmeyince Neslihan’ın yanında olduğunu öğrenip onun odasına gidiyor. Tam kapıdan girmek üzereyken Barış’ın Neslihan’a evliliğiyle ilgili yaptığı itirafı duyuyor.

Barış, evlilikten pek de mutlu olmadığını anlatarak “Başta böyle olduğunu düşünmüyordum ama kabul etmek lazım. Serseri adamım, başı boş adamım! Evlilik falan bir tripe soktum kendimi de kabul etmek lazım, olmuyor yani, üzerimde durmuyor” sözleriyle Filiz’i perişan edecek.

Bu itirafı duyan Filiz, büyük bir hüsrana uğruyor ve hastaneden ayrılırken gözyaşları içinde kalıyor.

Filiz’in nasıl bir karar alacağı, bu konuşmadan sonra Barış’tan ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu.

İşte Bizim Hikaye 66. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Elibollara zenginlik sorunlarla birlikte gelir. Bir yandan para yüzünden İsmo’nun kaçırılması, diğer yandan zengin hayatın tadını çıkarmak isteyen Fiko’yla Kiraz ve tabii paranın peşinde dolanan Fikri tehlikeli bir karma olarak Filiz’le Barış’ın hayatını karman çorman etmeye yeter. Sonunda herkesin ayrı telden çalmasına ve dağılmalarına engel olmak isteyen Filiz, ipleri eline alır ve herkesi hizaya sokmayı başarır. Yine de Fikri’yle çocukları tutması o kadar da kolay olmayacaktır. Başlarında külyutmaz amcaları Zihni olmasına rağmen, Ersin, Fikri ve çocuklar birlikte ortalığı karıştırmayı başaracaktır. Tüm bunlar olurken Filiz bir yandan da Barış’ın etrafında dolanan tehlikeyi savuşturmanın yollarını arar. Deniz ve Çiçek’in yardımlarıyla durumun üstesinden gelmeye çalışan Filiz’i esas zorlayacak sorun hiç beklemediği yerden, Tufan’la Çiçek’ten gelecektir.