Ana sayfa Dizi Haberleri Hoşgeldin Şirin! Kadın dizisini izlerken saç baş yolmaya hazırlanın! Sarp saplantısı geri döndü!

Hoşgeldin Şirin! Kadın dizisini izlerken saç baş yolmaya hazırlanın! Sarp saplantısı geri döndü!

tarafından zk zk

Dün akşam Fox TV’de 58. bölümü yayınlanan Kadın dizisinin bölüm finali ‘Şirin geri döndü!’ dedirtti adeta!

Bir süredir Emre’ye saran Şirin, İdil’in Emre ile aralarının bozulmaması için şantaj yapmaya kalkışması üzerine beklenmedik bir tepki verdi.

İdil, Ceyda’nın oğlunun babasının Emre olduğu gerçeğini Şirin’e söyleyip, bunu saklaması karşılığında para istemesi üzerine asıl şoku kendisi yaşadı!

Televizyongazetesi-Detay

Bahar’ın çocukların psikolojisi için babalarıyla bir süre kalmalarını kabul etmesi ve annesinin evinde kalma şartı üzerine, zorunlu bir aynı evde yaşama durumu başladı.

Bu durumu Şirin, her yanıyla sündürüp herkesi alttan alta çıldırtmak için kullanmaya başladı.

Hoşgeldin Şirin! Kadın dizisini izlerken saç baş yolmaya hazırlanın! Sarp saplantısı geri döndü! 7

Sarp’ı sözleriyle delirten, çocuklara yakınlık gösterir gibi davranıp onlar üzerinden Bahar ve Sarp’ı sinir eden Şirin’in saplantılı aşkına geri döndüğü ortaya çıktı!

Bir süredir öncekine göre daha sakin kalan Şirin’in içten içe Sarp’a sarmaya başladığı dizinin yeni bölümünün sonunda belli oldu.

Yine o hastalıklı bakışlarını atan ve Emre’ye aşık olduğunu sanan İdil’e “Sen gerçekten umurumda olanın Emre olduğunu mu sanıyorsun?” diyen Şirin, yeni bölümlerde Bahar ve Sarp’a her şeyi yeniden zehir etmeye hazırlandığını da göstermiş oldu!

Bakalım Sarp ve Bahar, Şirin’in kuracağı tuzaklardan kendilerini ve çocuklarını koruyabilecek mi?

İşte İdil ve Şirin’in o şoke eden konuşması: