Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye dizisinde Merve izleyicileri daha da gıcık edecek!

Bizim Hikaye dizisinde Merve izleyicileri daha da gıcık edecek!

tarafından ker_def

Başrollerini Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan, Yağız Can Konyalı, Nejat Uygur, Zeynep Selimoğlu, Alp Akar ve Ömer Sevgi’nin paylaştığı Bizim Hikaye dizisi 55. yeni bölümüyle 31 Ocak Perşembe akşamı izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Nur Berfin Çiroğlu, Barış’ın kız kardeşi Merve karakteriyle dizinin 54. bölümünde yer aldı. Ancak genç oyuncunun canlandırdığı Merve karakterine sosyal medyada büyük tepki oluşmuştu. Adeta diziyi sallayan ve ortalığı karıştıran Merve, 55. bölümde izleyicileri daha da gıcık edecek!

Yapımcılığını MEDYAPIM’ın üstlendiği Bizim Hikaye, dizisinin yeni bölümünde, Barış kardeşi olduğunu iddia eden Merve’den kurtulmak için plan yapıyor. Merve ise Barış ve Filiz’in konuşmasını duyuyor.

Fikri paraya kavuştuğu sanarken büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor. Barış kardeşi olduğunu söyleyen Merve’nin gerçek yüzünü ortaya çıkarmak için bakalım nasıl planları devreye sokacak.

Filiz ve Barış, Merve’nin yaptıklarından bıkarken, Merve ise kendisi hakkında planı duyuyor. Barış ise eşi Filiz’e mesajlar atan Kerem’i kaçırarak tehdit ediyor.