Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye dizisindeki doğum sahnesi bir dizi tuhaflıkla komediye dönüştü!

Bizim Hikaye dizisindeki doğum sahnesi bir dizi tuhaflıkla komediye dönüştü!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – Bir kaç bölüm sonra ekrana veda edecek olan Bizim Hikaye dizisinin yeni bölümünde Barış ve Filiz’in, doğum yapmak üzere olan bir kadına yardım ettikleri sahne, ekran başında diziyi izleyenleri hem güldürdü, hem de gerçek hayattan uzak sahnelerle eleştirilere neden oldu.

Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın başrolünde oynadıkları dizide ambulansın yolda kalması nedeniyle Barış, doğum yapan kadına yardım etmeye çalıştı.

Bu sırada ne yapacağını bilemeyen Filiz de kadını sakinleştirmeye çalıştı. Bir ara baygınlık geçiren Filiz, Barış ile hikayelerini anlatmaya başladı.

Barış’ın kadına müdahale ettiği anlardaki amatör tavırları, Filiz’in telaşla anlattıkları güldürürken, bebeğin doğduğu anda göbek bağının bile olmaması, izleyenlerin sosyal medyada eleştirilerine neden oldu.

Bizim Hikaye dizisindeki doğum sahnesi bir dizi tuhaflıkla komediye dönüştü! 7

Biraz geçiştirilmiş bir sahne olduğu her halinden belli olan bölümde, bebeğin bir kaç aylık ve gözlerinin fıldır fıldır olması da izleyicinin dikkatinden kaçmadı.

Sahnenin gerçekçilikten uzak yanına karşın, eğlenceli tarafı, ekran başındakileri güldüren repliklerde doluydu.

Filiz’in, Barış’la aralarında yaşananları bir çırpıda anlatmaya çalıştığı anlar ise kahkahalara neden oldu.

Pek çok izleyici sosyal medyadan “Çok saçma bir sahne olmuş, göbek bağı kesik doğdu galiba, bebeğin başına salça mı sürmüşler, yeni doğan bebeğin gözleri faltaşı gibi açık, kordonsuz 1 aylık bebek doğdu” şeklinde sahneyi ti’ye alan yorumlar yapmaktalar.

İşte Bizim Hikaye’nin 69. bölümündeki o doğum sahnesi: