Ana sayfa Dizi Haberleri Zerrin öldü sanıyorsanız, yanılıyorsunuz! Avlu dizisinde asıl olay şimdi başlıyor!

Zerrin öldü sanıyorsanız, yanılıyorsunuz! Avlu dizisinde asıl olay şimdi başlıyor!

tarafından ker_def

Star TV’de dün akşam 41. bölümü ekrana gelen Avlu dizisinin finalinde, beklenmeyen bir gelişme yaşandı.

Murat’ın cesedi bulunduğunda kara haber cezaevine hızlı ulaştı. Herkes bunu yapan kişinin Zerrin olduğunu biliyordu ama ellerinde bir kanıt yoktu.

Televizyongazetesi/Detay – Bu sırada Tolga, Zerrin’in adamı Necdet’i yakalamayı başardı. Bir şekilde konuşacağı ve Zerrin’i ele vereceği düşünülüyordu.

Ancak dizinin final sahnesinde motorsikletle iki kişinin takip ettiği Zerrin, ateş altında kaldı. Arabasıyla kaçmaya çalışan Zerrin, yoldan aşağı yuvarlandı ve araç patladı.

O arabadan çıkıp çıkmayacağı merak konusu ama hikayeye bakılırsa Zerrin’in ölmesi pek mümkün görünmüyor.

Zira Oğuz’un sakladığı yeğenini buldu. Onun kız kardeşinin oğlu olduğunu ispatlayabilmek için DNA testi yaptırdı. Henüz sonucu öğrenmedi ama Zerrin’in hikayesinin bitmeyeceği, son bölümdeki pek çok sahneden de anlaşılıyordu.

Cezaevine yeni gelen Emel’in kız kardeşi Zeynep’e benzetmesi, onun hassas noktasını ortaya koydu ki herkes için bu büyük bir koz olabilir.

Zerrin öldü sanıyorsanız, yanılıyorsunuz! Avlu dizisinde asıl olay şimdi başlıyor! 7

Necdet’in yakalanmasıyla Deniz, Azra ve diğerleri Zerrin’in ipliğinin pazara çıkacağı düşüncesinde. Ancak bir şekilde bundan da sıyrılacağı tahminler arasında.

Motorsikletle kendisine ateş edenlerden kaçan Zerrin’in, kovalamaca sırasında bir ara emniyet kemerini çıkardığı görülmüştü. Muhtemelen araç uçurumdan yuvarlanmadan önce bir şekilde atladı ve arkasındaki kişilerden kurtulmayı başardı.

Daha yeğenini bulacak, Oğuz’dan almaya çalışacak. Zerrin’in diziden ayrılması bu hikayelerin de ortada kalması demek.  Dolayısıyla öyle kolay kolay gitmeyeceği anlaşılıyor.

Avlu’nun 3. sezonda ekranda değil ama internette devam edeceği bilgisinin ardından Zerrin’in hikayesinin de çabucak bitmeyeceği anlaşılmakta. En azından o kazadan kurtulmanın bir yolunu bulacak!