Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye dizisindeki yanlış anlama, çok büyük bir hataya yol açmak üzere!

Bizim Hikaye dizisindeki yanlış anlama, çok büyük bir hataya yol açmak üzere!

tarafından zk zk

Sezon sonunda final yapacak olan Fox TV’nin Shameless uyarlaması olan Bizim Hikaye dizisinin dün akşam 67. bölümü ekrana geldi.

Barış’ın Neslihan ile evlilik konusunda dertleştiğini duyan ve kendisine evlilik hayatının zor geldiğini anlatmasına şahit olan Filiz, çok üzüldü.

Televizyongazetesi/Detay – Ancak Cemil ve Çiçek’in bu durumu abarttığını söylemesi üzerine Filiz ikna olup Barış’a tavrını sorguladı. Tam onunla konuşmak isterken Barış da ani bir kararla Bursa’daki bir konferansa Neslihan ile gitmek üzere arabaya biniyordu.

Filiz onları görünce iyice gerildi. Barış’ı arayıp nereye gittiğini sorduğunda Barış durumu anlattı ama Neslihan’ın yanında olduğunu söylemedi.

İçine şüphe düşen Filiz, Rahmet ve Deniz’in Barış’ın kaldığı otele gidip hafiyelik yapmasıyla büyük bir yanlış anlaşılmaya daha dahil oldu.

Rahmet ve Deniz, otelde Barış’ı Neslihan kucağında odaya girerken gördü ve hemen bileti kestiler!

Bizim Hikaye dizisindeki yanlış anlama, çok büyük bir hataya yol açmak üzere! 8

Aslında Neslihan’ın alkol alıp fenalaşmasıyla Barış onu kucağına alıp odasına götürmüş ve yatağına yatırıp çıkmıştı.

Fakat ille bir yanlış anlaşılma olsun diye sahne bu şekilde kurgulanmıştı. Sosyal medyadan izleyiciler Deniz ve Rahmet’in hızlı karar verdiği görüşünde ama dizi bu, bir kaos yaratılmak için hikaye bu şekilde geliştirildi.

Rahmet, bu olay sonrasında ablasına gidip durumu anlattı. Zaten kuşkulanan Filiz için de bu durum yeterli oldu.

Barış ise Filiz ile yaşadığı gerginlik sonrasında kalkıp Bursa’ya gelmenin sıkıntısını yaşamaktaydı. Ertesi sabah kararını verip otelden ayrıldı ve Filiz’le konuşmak için geri döndü.

Bizim Hikaye dizisindeki yanlış anlama, çok büyük bir hataya yol açmak üzere! 9

Ancak Filiz, Barış’ın biletini çoktan kesmişti. Bir yanlış anlaşılmanın üzerine bir başka yanlış anlaşılma gelince, taraflar da açık açık konuşmayınca, olay kitlendi ve Filiz, Barış’ın eline çantasını tutuşturup evden kovdu! Üstelik boşanma konusunu da ciddi ciddi düşünmeye başladı.

Böylece dizilerin klişe ‘yanlış anlama’ meselesi de bir kez daha iki aşığı ayırdı.

Zaten zor bir süreç yaşayan ve zar zor evlenen Barış ve Filiz’in durumu sezon sonunda ne olur bilinmez ama Filiz’in hamile olduğu da düşünülürse, bu ayrılığın fazla uzatılmaması için izleyici sosyal medyadan yorumlar yapmaya başladı bile!

İşte Deniz ve Rahmet’in Barış’ı otelde görüp yanlış anladıkları o sahneler: