Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye dizisine yeni bir karakter daha katılıyor! Ortalık fena karışacak!

Bizim Hikaye dizisine yeni bir karakter daha katılıyor! Ortalık fena karışacak!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Sezon arası veren dizilerden haberler yavaş yavaş gelmeye başlıyor.

Bir kaç haftalık aradan sonra ekrana gelmesi heyecanla beklenen diziler arasında Fox TV’nin Bizim Hikaye dizisi de var.

Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın oynadıkları dizinin yayınlanan 53. bölüm finalinde, Nihal’den kurtulmak için Barış aracıyla kaza süsü verip öldü numarası yapmıştı.

Kimsesiz bir kişinin cesedini aracına koyan ve Nihal’in onu öldü sanmasını sağlayan Barış, hesaplamadığı bazı durumların ortaya çıkmasıyla zor günler yaşayacak!

Ölen kişinin üzerinden çıkanlar içinde altın bir diş olduğunu gören Nihal, bu meselede başka bir durum olduğunu anladı ve araştırmaya çalıştı.

Selim’e gidip durumu anlatsa da kimseyi kendisine inandıramayan Nihal, cenaze töreninden sonra eline geçen altın dişten şüphelenmeye başladı.

Bizim Hikaye dizisine yeni bir karakter daha katılıyor! Ortalık fena karışacak! 7

Barış, köşe bucak saklanırken Nihal’in gittiğini düşündü ancak Nihal, olayın peşine düştü.

Dizinin final sahnesinde ise Filiz ile kendi evlerine gitmek isterken çalan kapıyı açtı. İzleyici kim olduğunu görmedi ancak Filiz ve Barış, gelen kişiyi görünce kalakaldılar.

Bu kişi Nihal mi? Sonunda Barış’ın ölmediğini anlayacak mı? Şimdi bu sorunun yanıtı merakla beklenirken yeni bölümlerden bir tüyo geldi.

Anlaşılan izleyicinin pek de sevmediği Nihal karakteri, dizide kalmaya bir süre daha devam edecek.

Medyatava’dan Birsen Altuntaş’ın haberine göre 54. bölüm çekimleri bugün başlayan diziye yeni bir karakter daha katılıyor.

Nihal dizide olacak ve onun davasını birlikte sürdüreceği üniversiteden arkadaşı olan yeni bir avukat karakteri diziye dahil olacak.