Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye dizisinin istenmeyen karakteri yine her taşın altında ve bu durum çok sıktı!

Bizim Hikaye dizisinin istenmeyen karakteri yine her taşın altında ve bu durum çok sıktı!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Bizimi Hikaye dizisinin 59.bölümü 28 Şubat Perşembe akşamı izleyicilerle buluştu.

Başrollerini Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan, Yağız Can Konyalı, Nejat Uygur, Zeynep Selimoğlu, Alp Akar ve Ömer Sevgi’nin paylaştığı dizide yine dikkat çeken olaylar vardı.

Tufan’ın kahvesine yapılan baskın tüm dengeleri değiştirdi. Barış ise daha fazla köşeye sıkıştı ve etrafındaki çember daraldı. Barış, Cemil sayesinde polisin elinden kurtuldu.

Dizinin son bölümünü izleyicilerin artık nefret ettiklerini sosyal medyada yazdıkları Nihal’in yaptığı plan damga vurdu.

Elibollar’ın evine polis baskın düzenledi. Aynı anda Filiz’in iş yerine de gelen polisler, Barış’ı gözaltına aldı. Barış karakola götürülürken karşısında Nihal’i gördü. Nihal’ın ‘Boşuna uğraşma. Her şey bitti’ sözleri dikkat çekti.

NİHAL İSTENMEYEN KARAKTER

Bizim Hikaye dizisinin istenmeyen karakteri yine her taşın altında ve bu durum çok sıktı! 7

Bizim Hikaye dizisinin 60. bölümünde neler olacağı daha şimdiden büyük merak konusu oldu.

Nihal karakterine olan tepki ise her geçen gün daha da artıyor. İzleyici bu karakterin entrikalarından ve dizide bu kadar uzun süreler yer almasından rahatsız olduğunu sosyal medyadaki yorumlarıyla sergiliyor.

Filiz ve Barış’ın arasına sürekli birilerinin girmesinden çok sıkılan izleyici, Nihal meselesinin de son bulmasını istiyor.

Dizide Nihal’i canlandıran Olcay Yusufoğlu oldukça başarılı bir performans sergilemekte.