Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisinde büyük olay var!

İstanbullu Gelin dizisinde büyük olay var!

tarafından ker_def

Star TV’nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin’in Mayıs sonu itibariyle yayın hayatını sona erdireceği haberleri gelmeye devam ediyor.

Ancak dizinin yeni bölümüne yönelik büyük heyecan da var. 74. bölümüyle 1 Mart Cuma akşamı yani bu akşam izleyicilerle buluşmaya hazırlanan dizide büyük olaylar izleyicileri bekliyor. Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde Fikret’in durumu izleyicileri çok meraklandıracak.

Okan İpek’e olan aşkını ilan ediyor. Süreyya ise, Okan ile İpek arasındaki o konuşmaya şahit oluyor. Ancak Süreyya bu sırrı saklarken, Esma ise bu durumdan haberdar oluyor. Esma, Süreyya’ya ‘Bunu nasıl söylemezsin’ diyerek hesap soruyor. Ancak o sırada eve gelen Fikret ise bu konuşmayı duyuyor.

Bu akşam dizide adeta kıyamet kopacak.

Fikret’in ne yapacağı merakla bekleniyor…

İşte 74. bölümde yaşanacakların detayı…

İstanbullu Gelin’de Faruk ve Süreyya’nın evlilik yıldönümü kutlamasında beklenmedik bir sürpriz de yaşanıyor.

Faruk ve Süreyya ailelerini korumaya çalışırken birbirlerini ihmal ettiklerini fark ederler. Evlilik yıldönümü için hazırlanan Faruk kendini beklenmedik bir durumun içinde bulur.

Dilara, Adem’in ona olan öfkesi karşısında giderek daha derinden etkilenmektedir. Adem, öfkesinin farkında hem bu duruma çözüm aramakta, hem de Güneş’le olan ilişkisini korumaya çalışmaktadır.

Okan’ın itirafı İpek’i şaşırtırken Kıymet hırsla Boranlar’a saldırmaya devam eder. Konağa bomba gibi düşen itiraf Fikret’i harekete geçirir.