Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin Bir Aile Hikayesi dizisiyle ilgili akıllı kararı!

Fox TV’nin Bir Aile Hikayesi dizisiyle ilgili akıllı kararı!

tarafından ker_def
Bir Aile Hikayesi dizisinin gün seçimi çok başarılı!

Fox TV, yeni dizisi için hafta içi bir gün yerine hafta sonunu tercih etti. Aslında bu oldukça akıllıca yapılmış bir hamle. Zira hafta içi çok başarılı bir dizi bile olsa tutması rakip ve oturmuş diziler karşısında oldukça zor.

Merakla beklenen yeni dizi Bir Aile Hikayesi Cumartesi akşamları ekranda yerini alacak. Zaten Erkenci Kuş, Kalk Gidelim gibi iki dizinin yanında Bir Aile Hikayesi reytinglerde iyi oranlar elde etmek için zorlanmayacaktır.

9 Mart Cumartesi 20.00’de FOX TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak olan Bir Aile Hikayesi, ünlü Amerikan dizisi This is Us’tan uyarlandı.

Yapımcılığını MedYapım’ın, yönetmenliğini Merve Girgin’in, senaristliğini Deniz Madanoğlu’nun üstlendiği dizinin kadrosunda Songül Öden, Birkan Sokullu, Olgun Toker, İrem Sak, Duygu Yetiş, Alper Saldıran, Ali Seçkiner, Serkan Ercan, Elçin Efecan ve Celil Nalçakan gibi isimler yer alıyor.

“Bir Aile Hikayesi” ilk aşkı annesi-babası olan ve çocukluğuna özlem duyan herkesin, her yaştan insanın kalbine dokunacak. Aile, şefkat, dostluk, aşk, vefa gibi kelimelerin anlamlarını yeniden hatırlatacak. Dizi, hayatın verdiği ekşi limonları, limonataya çeviren bir tarifi paylaşmaya, salıncağını terk etmeyen büyük çocuklara sahici bir masal anlatmaya geliyor.