Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye ile parlayan Yağız Can Konyalı büyük şans vurdu!

Bizim Hikaye ile parlayan Yağız Can Konyalı büyük şans vurdu!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yağız Can Konyalı, Bizim Hikaye dizisinde canlandırdığı Rahmet karakteriyle 2019’da büyük çıkış yakalamış, yer aldığı başarılı projeler ardı ardına gelmişti. Şimdi onlara yeni bir tanesi eklendi.

Son yılların dikkat çeken genç oyuncularından birisi olan Yağız Can Konyalı, 2012 yılından bu yana setlerde yer alıyor. Oyuncu, ilk olarak Öyle Bir Geçer Zaman Ki isimli dizide dikkat çekmişti.

2017-2018 yıllarında ekranda yer alan Bizim Hikaye dizisinde Rahmet karakteri ile öne çıkan Yağız Can Konyalı, bu projenin ardından başrol teklifleri almaya başladı. Aşk Ağlatır dizisinde ilk kez başrolde yer alan oyuncu, geçen sezon ise Arıza isimli dizide Mert karakterine hayat verdi.

Bizim Hikaye ile parlayan Yağız Can Konyalı büyük şans vurdu! 7

Netflix’in sevilen dizisi Fatma’da da oynayan Yağız Can Konyalı, son olarak BeinConnect’te yayınlanan Erkek Severse’de Cenk karakterini canlandırıyor. Başarılı oyuncunun yeni adresi bir televizyon dizisi oldu. Hakim dizisiyle anlaşan oyuncu, ikinci bölümden itibaren Azem’in (Yurdaer Okur) oğlu Metehan’a hayat verecek.

Atv için Limon Yapım tarafından çekilen “Hakim” dizisi 4 Nisan Pazartesi akşamı seyirciyle buluşacak. Dizinin fragmanları şimdiden izleyicinin dikkatini çekmiş durumda. Erdal Beşikçioğlu, Yurdaer Okur, Ebru Özkan, Uğur Yücel, Hasibe Eren gibi başarılı isimlerin yer aldığı proje bir ABD’de yayınlandığı dönemde büyük ses getiren Your Honor dizisinin Türkiye uyarlaması olarak dikkat çekiyor.