Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye izleyicisi, bir oyuncu gitmesin diye sosyal medyadan yorum yağdırıyorlar!

Bizim Hikaye izleyicisi, bir oyuncu gitmesin diye sosyal medyadan yorum yağdırıyorlar!

tarafından zk zk
FOX TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Bizim Hikaye dizisinin yeni bölümü 10 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanacak.

Başrollerinde Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın oynadıkları dizinin 33. bölüm tanıtımı yayınlandı.

Dizinin yeni bölümünde annesinden aldığı 150 lirayı bulmak için Ömer’le anlaşan Fikri, Şükran’ı aramaya başlar. Şükran’ın kaza geçirip hastaneye yatırıldığını öğrenen Fikri, onu bulmak için hastaneye gider ancak Şükran çoktan kaçmıştır.

Bu arada Elibol’ların evinde ilginç gelişmeler yaşanmaktadır. Çocukların babaanneleri Aysel, velayetlerini alarak yuvaya gönderilmelerini engellemiştir.

Evde babaannelerinin olmasıyla çocuklar için de hayat değişmeye başlar.

Sosyal medyada tanıtımın yayınlanmasından sonra izleyenler Aysel’i oynayan Ayşen Gruda’nın dizide sürekli kalması için yorumlar yağdırmaya başladılar. Gruda’nın kısa bir süre için mi diziye dahil olduğu, yoksa sürekli mi oynayacağı henüz belli değil.

Elibollar’ın Aysel’in gelişiyle şimdi bir aile oldukları düşüncesinde olan izleyenler “Helal olsun babaanneye” sözleriyle diziye Gruda’nın büyük renk kattığı görüşlerini paylaşıyorlar.

İşte 33. bölüm fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Fikri evi kurtarmıştır ancak parayı nereden bulduğu meçhuldür. Çok geçmeden paranın sahibinin Yedi Bela Aysel olduğu anlaşılır, Fikri parayı ondan çalmıştır. Aysel’in gelişiyle Elibollar babalarıyla ilgili bir şey daha öğreneceklerdir.

Bizim Hikaye izleyicisi, bir oyuncu gitmesin diye sosyal medyadan yorum yağdırıyorlar! 7

BİZİM HİKAYE TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Barış’la Filiz’in arası her şeye rağmen iyidir. Ancak Fikri’nin karşısında küçük düşen Servet oğluna sorun çıkarmaya devam eder. Babasının bir açığını arayan Barış şok edici bir gerçekle karşılaşır. Servet ise oğlunu pes ettirebilmek için Filiz’i kardeşleriyle ilgili bir belaya sürüklemeye çalışır. Barış, babasının oyununu bozabilecek midir?