Ana sayfa Dizi Arşivi Bizim Hikaye | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Bizim Hikaye | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Başrollerini Hazal Kaya ve Burak Deniz’in paylaştığı ‘Bizim Hikaye’ dizisi İngiliz dizisi Shamless’in Türkiye uyarlamasıdır. Dizi uyarlanırken Amerikan yapımı Shameless daha çok dikkate alınmıştır. Hazal Kaya bu diziyle birlikte deneyimli oyuncu olarak boy gösterirdi. Dizinin erkek başrol oyuncusu Burak Deniz ise ‘Bizim Hikaye’ için rol aldığı ‘İstanbullu Gelin’ dizisinden ayrıldı ve ilk kez başrolü kaptı… Burak Deniz, dizi sayesinde adını parlattı, büyük popülerlik kazandı. İki sezon ekran macerasına devam eden dizi reytinglerde de üst sıralarda yer aldı.

Hazal Kaya ve Burak Deniz’in aralarının iyi olmadığı dizinin çekimleri sırasında çok konuşuldu. İkili, sık sık haklarında çıkan araları bozuk olduğu iddialarını sosyal medya hesaplarından yalanladı. Hazal Kaya’nın dizilerde erkek partnerleriyle anlaşmazlıklar yaşadığı yönündeki iddialar da hep hatırlandı. Bizim Hikaye dizisi, Shameless’e tam olarak benzemese bile Türkiye uyarlaması dünyada daha büyük yankı buldu. Shameless’in ne İngiliz orijinali ne de Amerikan uyarlaması, Bizim Hikaye kadar çok ülkede gösterilmedi.

Bizim Hikaye | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 9

KÜNYE:

Kanal: FOX

Yapımcı: Med Yapım-Fatih Aksoy

Türü: Drama- Komedi

Yayın Tarihi: 14 Eylül 2017

Bitiş Tarihi: 23 Mayıs 2019

Mekan: İstanbul

Bölüm sayısı: 70

Sezon Sayısı: 2

Süresi: 120 dakika

Müzik: Çağatay Akman

Başrol: Hazal Kaya, Burak Deniz

Oyuncular: Reha Özcan, Yağız Can Konyalı, Nejat Uygur, Alp Akar, Zeynep Selimoğlu, Ömer Sevgi, Mehmet Korhan Fırat, Mehmetcan Mincinozlu,

Sahra Şaş, Melisa Döngel, Pınar Çağlar Gençtürk, Murat Bölücek

Senarist: Hatice Meryem, Banu Kiremitçi Bozkurt, Ebru Hacıoğlu, Verda Pars

Yönetmen: Serdar Gözelekli (1–37), Koray Kerimoğlu (38–70)

TÜM HABERLER

Bizim Hikaye dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Dizinin tüm haberlerini okumak için lütfen tıklayınız…

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Twitter: https://twitter.com/bizimhikayedizi

Facebook: https://www.facebook.com/bizimhikayeresmi/

Instagram: https://www.instagram.com/bizimhikayedizi/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC39kGVK0THxKO-UFtMWIvvQ

Resmi internet sayfası: https://www.fox.com.tr/Bizim-Hikaye/izle

Bizim Hikaye | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

HİKAYESİ

Şehrin yoksul semtlerinden birinde yaşam mücadelesi veren bir aile ve o ailenin adeta annesi haline gelmiş en büyük çocuğu Filiz’le başlar hikayemiz… Anneleri terk edip gittiğinden beri 5 küçük kardeşine bakan Filiz, alkolik babaları Fikri’ye rağmen ailesine sahip çıkar ve şikayet etmeden hayata sıkı sıkı tutunur. Filiz gibi kardeşleri de asla kasvete kapılmayan, başlarının çaresine bakmayı öğrenmiş, güçlü ve dik duran çocuklardır; Filiz’in bir küçüğü üstün zekalı Rahmet, onun bir küçüğü, şimdiden zorlu bir yasak aşk yaşayan Hikmet, onun bir küçüğü vicdanlı ve duygusal Kiraz, onun küçüğü Fikret ve en küçükleri 1.5 yaşındaki İsmet.

Filiz bütün hayatını kardeşlerine adamış, en yakın arkadaşı ve komşusu Tülay’la dertleşen, günü birlik işlerden para kazanmaya çalışan, sorumlulukları kendinden büyük bir genç kızken birden hayatına yakışıklı ve karizmatik Barış girer. Bir anda çıkıp gelen bu esrarengiz genç adam, hem Filiz’in kalbini kazanıp hem de ailenin bir parçası olabilmek için elinden geleni yapacaktır.

Filiz’e ilk gördüğü anda aşık olan Barış onu etkileyebilmek için çabalarken, Filiz zorlu hayatında aşka yer olmadığını düşünür ve Barış’a karşı hissettiklerini inkar etmeye çalışır.

Senelerdir Filiz’e aşık olan polis Memuru Cengiz’in korumacı tavrı da eklenince işler Barış’ın sandığı kadar kolay ilerlemez. Üstüne üstlük Barış’ın gizlediği kimliği ve esrarengiz yaşantısı da ilişkileri için bir tehlike oluşturur.

Hayatını sadece içmeye ve kolay yoldan para kazanmaya adamış babaları Fikri’ye rağmen birbirlerine tutunup mutlu olmaya çalışan 6 kardeş ve Filiz’e aşık Barış’ın kesişen yolları herkesi yeni hikayelere götürecektir.

MEKANLAR

Bizim Hikaye dizisi ağırlıklı olarak İstanbul’un Sarıyer ve Beykoz semtlerinde çekildi. Filiz’in kaldığı hapishane sahneleri için de ayrı bir set hazırlandı.

Bizim Hikaye | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

KARAKTERLER

Hazal Kaya-Filiz

Burak Deniz-Barış

Reha Özcan-Fikri

Yağız Can Konyalı-Rahmet

Nejat Uygur-Hikmet

Alp Akar-Fikret

Zeynep Selimoğlu-Kiraz

Ömer Sevgi-İsmet

Mehmet Korhan Fırat-Tufan

Mehmetcan Mincinozlu-Cemil

Sahra Şaş-Çiçek

Melisa Döngel-Deniz

Pınar Çağlar Gençtürk-Ferda

Murat Bölücek-Cücü

Selahattin Taşdöğen-Zihni

Cankat Aydos-Ersin

Benian Dönmez-Necibe

Buse Meral-Pelin

YURT DIŞI SATIŞLARI

Bizim Hikaye dizisi birçok ülke televizyonu tarafından satın alındı. Yayınlandığı ülkelerde çok sevildi. Ne İngiliz orijinali ne de Amerikan uyarlaması, Türk uyarlama kadar ilgi görmedi. Dünyanın farklı ülkelerinde milyonlarca kişi Bizim Hikaye dizisini çok sevdi. Dizinin yapımcısı Fatih Aksoy, bir gerçeği şu sözlerle anlattı: “Türkiye’de izlenen diziler, dünyanın her yerinde izleniyor. Dizilerimiz dünyada free kanallarda yayınlanıyor. 500 milyon tekil insan tarafından izlenen dizilerimiz var. Hiçbir Amerikan dizisi bu rakama ulaşamaz.”

ETKİLEYİCİ SAHNELER

‘Bizim Hikaye’ dizisinde birçok etkileyici sahne bulunuyor. Dizinin hayranları halen bu sahneleri youtube üzerinden izlemeye devam ediyor. İşte o sahnelerden bazıları…

Filiz’in çılgına döndüğü anlar…

Filiz ve Barış’a ‘Yüreğim Davacı’ klibi…

Minibollardan izlenme rekorları kıran duygulandıran konuşma…

Dizi başladığı evde biterken mutlu sonla final yaptı…

JENERİK MÜZİĞİ

‘Bizim Hikaye’ dizisinin beğeni toplayan ve milyonlarca kez izlenen jenerik müziği Çağatay Akman imzalı….

TÜM BÖLÜMLER

Bizim Hikaye dizisi için youtube’da resmi bir kanal açıldı. Bu kanaldan dizinin her iki sezonu ile ilgili birçok sahneden görüntüler bulabilirsiniz. Ancak tüm bölümler youtube ortamında yayınlanmıyor. Fox TV’nin internet sitesinde dizinin yayınlanan tüm bölümlerini izleyebilirsiniz. Tüm bölümleri izlemek için lütfen tıklayınız…