Ana sayfa Dizi Haberleri Hizmetçiler dizisi talihsizi Deniz Baysal’dan dizi yapımcılarına uyarı mesajı!

Hizmetçiler dizisi talihsizi Deniz Baysal’dan dizi yapımcılarına uyarı mesajı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Deniz Baysal ile eşi Barış Yurtçu, 2019 yılının Eylül ayında aşklarını nikah ile taçlandırmıştı. Koronavirüs pandemisi dönemini evlerinde geçiren çift, yemek konusunda kendilerini keşfetti. Barış Yurtçu, eşinin bu kadar güzel yemekler yaptığını bilmediğini söyledi.

Deniz Baysal, “Ben de bilmiyordum” diyerek karantina döneminde çeşitli yemekler yaptığını ama kilo almak yerine 3 kilo verdiğini söyledi. En son Hizmetçiler dizisinde 3 bölüm yer alabilen oyuncu, pandemi nedeniyle projenin yayından kaldırılmasının üzüntüsünü yaşamıştı.

Dizi setlerinin başlaması hatırlatılınca Deniz Baysal, şunları söyledi: “Bir yerden de başlaması gerekiyor ama çok ciddi önlemlerin de başlaması gerekiyor. Çoğu yapımda bunu gerçekten uyuyor, uymayanları da uyaralım. İnsan sağlığı konusunda… Bir yandan da devam etmesi lazım, insanların evine ekmek götürmesi lazım. O yüzden de yapım şirketlerimizin daha da özen göstermesi gerekiyor.”

Tatil planlarının henüz net olmadığını belirten çift, koronavirüs nedeniyle yakın arkadaşları ile ya da baş başa tatil yapabileceklerini, ancak işlerinin de yoğun olduğunu belirtti.