Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye ve Söz dizisinin oyuncuları, Elimi Bırakma dizisine transfer oldu!

Bizim Hikaye ve Söz dizisinin oyuncuları, Elimi Bırakma dizisine transfer oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – TRT1’de yayınlanan Elimi Bırakma dizisi, yeni sezonda yenilenen ekibiyle ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Alina Boz ve Alp Navruz’un başrolünde oynadıkları dizi, geçtiğimiz sezon Pazar akşamları ekrana gelmiş ve dikkatleri çeken bir yapım olmuştu.

Yeni sezonda kaldığı yerden devam edecek olan dizinin teknik ekibin yanı sıra oyuncu tarafında da yenilikler yaşandı.

Bizim Hikaye ve Söz dizisinin oyuncuları, Elimi Bırakma dizisine transfer oldu! 9

Dizinin hikayesine yeni karakterler dahil oldu. Son olarak Söz dizisiyle ekranlara gelen Nihat Altınkaya’nın yanı sıra iki genç oyuncu da diziye dahil oldu.

Yönetmenliğini Hakan İnan ve Mücahit Akyoldaş’ın üstlendiği Elimi Bırakma dizisi, sezonda hangi gün yayınlanacak henüz belli değil. Ancak hikayeye dahil olan yeni isimlerle birlikte heyecan daha da artacak.

Bizim Hikaye ve Söz dizisinin oyuncuları, Elimi Bırakma dizisine transfer oldu! 10

Diziye katılan isimlerden birisi de Selena dizisiyle ünlenen ve sonrasında Pis Yedili, Türk Malı, İçimdeki Fırtına, İki Yalancı ve Bahtiyar Ölmez dizilerinde oynayan Hazal Şenel.

Bizim Hikaye ve Söz dizisinin oyuncuları, Elimi Bırakma dizisine transfer oldu! 11

Diğer isim ise Buse Meral oldu. Meral, ilk olarak geçtiğimiz sezon TRT ekranlarında yayınlanan Ege’nin Hamsisi dizisiyle ekran karşısına çıkmıştı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi mezunu olan Buse Meral, daha sonra Gülperi, Bizim Hikaye ve Tek Yürek dizilerinde oynadı.

Buse Meral, Bizim Hikaye dizisinde Pelin karakterini oynuyordu.