Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye’de bu hafta komedi gırla gidecek!

Bizim Hikaye’de bu hafta komedi gırla gidecek!

tarafından zk zk
FOX TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Bizim Hikaye dizisinin yeni bölümü 26 Nisan Perşembe akşamı ekrana gelecek.

Başrollerinde Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın oynadıkları dizinin 31. bölüm tanıtımı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde komik ve eğlenceli sahneler bolca ekrana gelecek.

Yeni bölümde Fikri, Şeyma’nın gönlünü almak için olmadık işlere kalkışıyor. Sonunda Şeyma’nın evini yakıyor! Tülay ise Tufan’la ilgili bir durumu yanlış anlayınca ortaya komik bir durum çıkıyor.

İşte yeni bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Barış’ı neredeyse kaybedeceğini fark eden Filiz için artık en önemli şey sevdiği adamın sağlığına kavuşmasıdır. Yaşanan kaza aşıkları yeniden bir araya getirirken Ayla ve Servet cephesinde işler kızışmaya başlar. Oğlunu geri kazanmanın tek yolunun Filiz’den kurtulmak olduğunu düşünen Ayla, kocasından yardım ister.

Bizim Hikaye'de bu hafta komedi gırla gidecek! 7

BİZİM HİKAYE TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Tülay’la Tufan ise ne olursa olsun evlenmeye kararlıdır. Mahalleye geri dönen Cemil’in Filiz’le yakınlaşma çabaları giderek tatsız bir hal alınca Fikret ve Ayşe, Cemil’den sonsuza kadar kurtulabilmek için akıl almaz bir plan yapar. Tüm bunlar yaşanırken Servet, Barış ve Filiz için tatsız bir sürpriz hazırlamaktadır.