Ana sayfa Dizi Haberleri Bodrum Masalı dizisi arkasında birçok gözyaşı bırakarak gitti

Bodrum Masalı dizisi arkasında birçok gözyaşı bırakarak gitti

tarafından ker_def

Bodrum Masalı dizisi arkasında birçok gözyaşı bırakarak gitti 7

Esasen bu sonlandırılmada duyguları bir kenara koymak daha doğru olacak. Çünkü bitiş, oyuncular açısından büyük bir avantaj. Zira yeni sezon için önlerini görme fırsatını yakaladılar. Şayet ikinci sezon başlatılsaydı, başlangıç özünü yitirip konu uydurmasına geçerek işi idare etmeye başlayan ve güç kaybeden dizinin onca rakiple mücadele etmesi mümkün olamayacaktı. Bu da birkaç bölüm sonra kaldırılmak demekti ki, o takdirde de dizi piyasasında atı alan Üsküdar’ı geçtiğinden yeni proje yakalama olasılığı düşecekti. Sözün kısası, oyuncuların işine sekte vurulmaması adına, bu karar iyi oldu.

Dahası dizinin gidişatından dolayı Nejat İşler, Timuçin Esen gibi oyuncuların yeni sezonda bulunmak istemeyecekleri de büyük ihtimaldi. Bu ise Kanal D’nin başına yeni bir ‘Adı Efsane’ olayı çıkartırdı ki, genç isimlerle ve yeni katılımlarla ‘İkinci Devre’sini sürdürmeye niyetlenen yapımın beklenen ilgiyi görmediği meydanda. Kanal D aynı hataya iki kere düşmek istemedi.

İlaveten ‘Bodrum Masalı’nın içeriğinin saçmalamalara dönüşmeden noktalanması da alınan karara olumlu yaklaşmamız için bir neden.

SONUÇTA; ‘Bodrum Masalı’, sağ gösterip sol vurdu gibi bir imaj yaratsa da, sezon finali gayet planlı hazırlanmıştı ve bu sonucun göstergesiydi. Nasıl ki akacak kan damarda durmazmış… Gidici dizileri de ekranda zorla tutmak olamıyor işte! Tüm oyuncuların başka projelerde yolları açık olsun.

Anibal GÜLEROĞLU-Milliyet Blog