Ana sayfa Dizi Haberleri Bodrum Masalı dizisinde bir yıldız doğuyor, Ezgi Şenler büyük dikkat çekiyor

Bodrum Masalı dizisinde bir yıldız doğuyor, Ezgi Şenler büyük dikkat çekiyor

tarafından ker_def

ezgisenler23

◊ Ne yapardın peki?
– Herhalde kendimi bir odaya kapatır bir daha da çıkmazdım. Bir de annem ortaya çıkınca olanları, yaşadıklarımı düşün… İnsan başına gelmeden anlamaz işte.
◊ Böyle senaryo olur mu yahu?
– Bal gibi de olur. Portakal ağacının tepesindeki kızın hayatı nasıl bir anda değişti bak… Ama sonunda annesiyle babasına kavuştu, güzel de oldu.

HAYAT ASLI İÇİN
ASIL ŞİMDİ BAŞLIYOR
◊ Bir yanda Faryalı ve Yıldız’ın aşkı, bir yanda Kelebek ve Su, diğer yanda Aslı ve Ateş… İki jenerasyonu da kendine çeken bir dizi oldu.
– Öyle… Açıkçası devamında olacakları ben de kestiremiyorum. Gerçekten çok ters köşe ilerliyor çünkü hikaye… Ne olacak diye heyecanla bekliyorum.
◊ Ben de izlerken Aslı ne zaman Ateş’i bırakıp Uzay’ı seçecek diye bekliyorum.
– Olur mu yahu, Uzay benim arkadaşım. Aslı bunu Ateş’e sık sık söylüyor… Ateş de bunu sordu Uzay’a “Bak oğlum seviyor musun?” diye. O da “Seviyorum ama arkadaşım olarak” diye cevap verdi zaten.
◊ Aslı’nın umut veren bir tarafı da var. Çok istediği Ateş’ti, kavuştu. Anne ve babasını bulmak istiyordu, onları da buldu. Şimdi ne olacak?
– Annesiz büyümenin acısını çıkaracak bence. Hayat Aslı için asıl şimdi başlıyor. Bundan böyle arkadaş gibi bir anne-kız izleyeceğiz keyifle…
◊ Ateş ile Aslı için ne öngörüyorsun?
– Çok güzel oldular. Böyle de gidecek gibi görünüyor.