Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Boğa burcundaki Yeniay’a dikkat! Hande Kazanova’dan haftalık burç yorumu

Boğa burcundaki Yeniay’a dikkat! Hande Kazanova’dan haftalık burç yorumu

tarafından ker_def

Astroloji alanının sevilen isimlerinden olan Hande Kazanova, yeni hafta ile ilgili yorumlarını instagram sayfasından paylaştı.

Kazanova, Boğa burcundaki yeniay’ın neler getireceğini aktarırken, önemli işlerde abartıya kaçılmaması gerektiği uyarısını yaptı.

Disiplinli hareket etmeye dikkat çeken Kazanova, Cumartesi gününün ise şanslı gözüktüğünü müjdeliyor…

İşte Hande Kazanova’nın haftalık genel yorumu:

Haftaya Pazar günü oluşan Yeniay etkisiyle başlıyoruz. Boğa burcunda oluşan Yeniayla birlikte sağlama almak istediğimiz konu ve olaylar bu dönem önemli olacak. Somut işlerle uğraşmak isteyebilir, yaptığımız işlerin karşılığını alana kadar işin peşini bırakmayabiliriz.

Önemli işlerimizde bu hafta abartıdan ve disiplinsiz bir şekilde hareket etmekten kaçınalım.

Ekonomik anlamda inişler çıkışlar mevcut. Ağırlıklı olmak üzere, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri zorlanabiliriz.

Haftasonu Cumartesi günü aradığımız destekler karşımıza gelebilir. Güçlü insanlardan otorite figürlerinden yana şansımız yüksek görünüyor.

Herkese şanslı, mutlu ve iyimser bir hafta diliyorum…
Detaylı yorumları okuduktan sonra yorumlarınızı bekliyorum.

Detaylı analiz : https://www.handekazanova.com/6-12-mayis-haftalik-burc-yorumlari/

#astroloji #astrology #yenihafta #yeniay #newmoon #handekazanovaileastroloji #handekazanova #bireyseldanışmanlık

Boğa burcundaki Yeniay'a dikkat! Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumu 7

HANDE KAZANOVA KİMDİR?

İzmir’de ilk, orta ve lise eğitimini tamamladıktan sonra, 1992 yılında İstanbul Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nü kazandı.

Hande Kazanova’nın oyunculuk ve sunuculuk serüveni, İstanbul’da bir üniversite öğrencisiyken, arkadaşı adına doldurduğu formla katıldığı Yeni Asır Fuar Blendax güzellik yarışmasında üçüncü oldu. Kazanova, 1993 yılında Star Güzellik yarışmasında 4. oldu. Ardından Japonya‘da yapılan Miss İnternatonial yarışmasında ilk ona girerek Türkiye’yi temsil etmiştir. TRT İstanbul Radyosunda tiyatroculuk dersleri alan Hande Kazanova 2000 yılında Kiss TV’de kendi adını taşıyan VJ Hande Kazanova programını sundu. Ekran yüzü olarak başarılı bir geçmişe sahip olan Hande Kazanova, daha sonra astrolojiye merak sardı. Aldığı eğitimle, başarılarına bir yenisini katan Kazanova, yakın geçmişte astroloji yazarı olarak hayranlarının karşısına çıktı.