Ana sayfa Dizi Haberleri Bol acıklı, bol ağlamalı Benim Adım Melek’te yeni dönem!

Bol acıklı, bol ağlamalı Benim Adım Melek’te yeni dönem!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Nehir Erdoğan ve Kutsi’nin başrolünde yer aldığı TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Benim Adım Melek, ekranda ilgiyle izlenmeye devam ediyor.

Çarşamba akşamlarının sevilen dizisinde bugüne kadar dram sahneleri bir hayli yoğundu… Melek’in kanser olması ve ailesi ile yaşadığı problemler ilk 15 bölüm boyunca bir hayli işlendi.

Ancak artık yeni bir dönem başlıyor. Çünkü Melek’in herkesten gizlemeye çaba harcadığı hastalığı ile ilgili detaylar ortaya çıktı. Mithat tesadüfen ablasının kanser olduğunu öğrenmişti.

Melek, hastanede Halil’e de gerçeği açıkladı. Aile artık Melek’in ne durumda olduğunu biliyor ve dizide yeni dönemde bol acıklı ve bol ağlamalı sahneler izleyeceksiniz.

Dramın dibini bulacağını gösteren Benim Adım Melek dizisi, bu özelliği ile zaten ekran başında bu kadar büyük ilgi görüyor.

Dizinin hayranları, bol acılı ve bol acıklı sahnelerin bundan sonra artacağını, birçok karakterin Melek gibi gözyaşı dökeceği yeni bir dönemin başladığını fark ettiklerini belirten yorumlarda bulunuyor.