Ana sayfa Dizi Haberleri Börü dizisi büyük beğeni kazandı, 2. bölümü daha da çok meraklandırdı!

Börü dizisi büyük beğeni kazandı, 2. bölümü daha da çok meraklandırdı!

tarafından ker_def

Börü dizisi 2. bölüm fragmanı yayınlandı…

Kar Gibi Beyaz adlı Börü’nün ikinci bölümü 7 Mart Çarşamba akşamı yayınlanacak.

Star TV’de ilk bölümüyle sosyal medyada olay olan ve büyük beğeni kazanan Börü dizisin 2. bölümünden çarpıcı bir fragman yayınlandı.

Börü dizisi yayınlandığı ilk bölümüyle Çarşamba akşamı Twitter’da TT listesinde bir numara olmuştu. Sinema tadındaki çekimleri, çarpıcı senaryosu ve başarılı oyunculuklarıyla dikkat çeken, 60 dakikalık 6 bölümden oluşan Börü’nün 2. bölümünde nefesler tutulacak. Börü dizisi 1. bölümüyle, geçen hafta Çarşamba günü Total reyting grubu ve AB grubunda 6. sırada yer aldı.

“Kar Gibi Beyaz” adlı Börü’nün ikinci bölüm 7 Mart Çarşamba, Saat 20:00’de Star TV’de yayınlanacak.

BÖRÜ 2. BÖLÜM FRAGMANI – KAR GİBİ BEYAZ

Polis Özel Harekat’ın en seçkin taarruz timlerinden biri olan 34 50 telsiz kodlu BÖRÜ’nün öyküsü 2014 senesi sonbaharında Diyarbakır’da başlıyor. Efkarlarıyla, kahramanlıklarıyla ve vatan uğruna perişan etmeye hazır yaşamlarıyla BÖRÜ, kendi dertlerine rağmen asla pes etmeyenlerin öyküsü. Gizemli, akademi birincisi bir çaylağın time girişiyle, Türkiye’nin en tehlikeli dönemlerinden birine girdiği senede, BÖRÜ ancak kenetlenerek ayakta kalabilecektir.

Star TV, DAĞ II filminin yazarı ve yönetmeni Alper Çağlar’ın yeni projesi BÖRÜ ile özel kanalların ilk 60 dakikalık dizisine imza atıyor. Türkiye’nin yakın tarihinde yaşanan gerçek olaylardan esinlenen BÖRÜ, 1’er saatlik 6 bölümden oluşacak ve büyük finalini beyaz perdede yapacak. Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak bölümlerin ardından, BÖRÜ’nün sinema filmi de 2018 sonbaharında vizyonda olacak.