Ana sayfa Dizi Haberleri Börü dizisindeki patlayıcı sahneleri bile gerçek! Can Nergis dizinin arka planını anlattı

Börü dizisindeki patlayıcı sahneleri bile gerçek! Can Nergis dizinin arka planını anlattı

tarafından ker_def

Yayın hayatına 28 Şubat Çarşamba akşamı Star Tv’de başlayacak olan Börü dizisinin oyuncularından Can Nergis dizide Börü timinin operasyon yaparak ele geçirdiği şehrin hakimi özel tim polisi Tolga Erlik karakterini canlandırıyor.

Çekimler sırasında en ince ayrıntıya kadar dikkat edildiğini söyleyen Can Nergis, “Çok emek verdik. En ince detaya kadar dikkat ettik. Patlama sahnelerinin çoğu gerçeğe yakın. Bazı sahnelerde ise gerçek patlayıcılar kullandık” dedi.

Türkiye’nin yakın tarihinde yaşanan gerçek olaylardan esinlenen BÖRÜ, 1’er saatlik 6 bölümden oluşacak ve büyük finalini beyaz perdede yapacak. 28 Şubat Çarşamba akşamı Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak bölümlerin ardından, BÖRÜ’nün sinema filmi de 2018 sonbaharında vizyonda olacak.

BÖRÜ’nün oyuncu kadrosunda, izleyicinin DAĞ film serisinden tanıdığı pek çok isim var. Aralarında, Ahu Türkpençe, Serkan Çayoğlu, Murat Arkın, Emir Benderlioğlu, Fırat Doğruloğlu, Ahmet Pınar, Can Nergis, Armağan Oğuz, Ozan Ağaç, Bedii Akın, Gürol Tonbul, Tan Altay, Melis Hacic gibi isimlerin bulunduğu oyuncuların her biri, Polis Özel Harekat’ın en seçkin birimi, 34 50 telsiz kodlu BÖRÜ timinin üyelerine hayat verecek. Deneyimli oyuncu Mesut Akusta ise Özel Harekat’ın kurucuları arasında yer alan en önemli karakterlerden birini canlandıracak. Zafer Algöz, Hüseyin Avni Danyal gibi isimler ise seride konuk oyuncu olarak yer alacak.