Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın Mert’i Can Nergis yeni dizisini buldu

Yasak Elma’nın Mert’i Can Nergis yeni dizisini buldu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Can Nergis, geçtiğimiz sezon iki farklı dizide rol aldı. Ünlü oyuncu, önce Yasak Elma dizisinde Mert karakteri ile ekranda yerini aldı.

Can Nergis daha sonra ise 8 bölüm süren Star TV’nin Kağıt Ev isimli dizisinde başrolde bulundu. Ünlü oyuncu, yaz döneminde bir süre tatil yaptıktan sonra yeniden setlere dönüş yapıyor.

2011 yılından bu yana izleyicilerle ekranda buluşmaya devam eden oyuncu, yeni dönemde TRT ‘nin iddialı dizisi Mevlana için anlaşma yaptı. TRT’nin yakında izleyicilerle buluşturacağı dijital platformu için hazırlanan Mevlana dizisinde Can Nergis’in de yer alacağı ortaya çıktı.

Dizi için Konya’da bir süredir çalışmalar yapılıyordu. Oluşturulan platformda yakında çekimlerin başlaması da bekleniyor. Can Nergis’in yanı sıra diziye Sema Dinçer ile Erdal Yıldız da katıldı…

Kale Film tarafından titiz bir çalışmanın ürünü olan Mevlana dizisinin başrolü için anlaşma sağlanan Timuçin Esen’in yapımda yer almayacağının ortaya çıkması herkesi şaşırtmıştı. Başrol oyuncusunun henüz netleşmediği proje, TRTO için çekilecek.