Ana sayfa Dizi Haberleri Börü dizisiyle adı daha çok konuşulacak EMİR BENDERLİOĞLU kimdir?

Börü dizisiyle adı daha çok konuşulacak EMİR BENDERLİOĞLU kimdir?

tarafından zk zk

Börü dizisiyle adı daha çok konuşulacak EMİR BENDERLİOĞLU kimdir? 7

Star Tv için hazırlanan Börü dizisinde rol alacak olan Emir Benderlioğlu, pek çok dizi ve sinema filminde yer almış bir oyuncu. 6 bölüm olarak çekilecek ama şimdiden merakı arttıran sezonun iddialı işlerinden birisi olan Börü’de Emir Benderlioğlu da diğer oyuncular gibi 3 aylık kampta askeri bir eğitimden geçti.

Peki kimdir Emir Benderlioğlu?

Emir Benderlioğlu, 28 Ekim 1979 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Tam adı Atıf Emir Benderlioğlu’dur. Ankara Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinden mezun oldu. Üniversitede önce heykel bölümünde okudu, sonra da Grafik Bölümüne geçti.
Emir Benderlioğlu, iş hayatına TRT’de tanıtım kordinatörü olarak başladı. Bu sırada Yönetmen Alper Çağlar ile tanıştı ve onun filmlerinde rol almaya başladı. Sonra da Harika Uygur casting ajansına kaydoldu ve İstanbul’a yerleşti.
Emir Benderlioğlu, yakın arkadaşı Işın Karaca,Ferdi Kurtuldu ve Eda Ertürk’le İstanbul Beyoğlu’nda Cafe Benderli isminde bir cafe açmıştır.

Emir Benderlioğlu, 6 Temmuz 2010 tarihinde kendisi gibi oyuncu olan Ceren Şekerci ile evlendi. Nur adında bir kızı vardır.