Ana sayfa Dizi Haberleri Börü’nün reytingleri fena çakıldı! “Bu dizi bunu hak etmiyor!”

Börü’nün reytingleri fena çakıldı! “Bu dizi bunu hak etmiyor!”

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/ Analiz
Star TV’nin reytinglerde olmasa da aldığı tepkiler açısından bomba gibi başlayan yeni dizisi Börü’nün dün akşam ekranlara gelen 2. bölümü çok konuşuldu.

Başrollerini Ahu Türkpençe, Serkan Çayoğlu, Emir Benderlioğlu ve Fırat Doğruloğlu’nun paylaştığı dizinin reytingleri bu hafta iyice düştü.

Türkiye’nin yakın tarihinde yaşanan gerçek olaylardan esinlenen Börü, 1’er saatlik 6 bölümden oluşacak ve finalini beyaz perdede yapacak. Heyecanla beklenen proje  özel kanalların ilk 1 saatlik mini dizisi oldu.

Dizinin “Kar Gibi Beyaz” isimli 2. bölümü; Total’de 2.83 reytingle 18. sırada, AB’de 3.93 reytingle 7. sırada, ABC1’de 3.15 reytingle 15. sırada yer aldı.

Dizinin, gişe rekorları kıran Dağ II filminin yönetmeni, Alper Çağlar’ın projesi olması diziye dair beklentileri her bölümde biraz daha arttırırken; reytinglerin bu kadar düşük olmasına isyan edildi.

İzleyiciler bu durum için; “Çarşamba günü olmasa rekor kırar bu dizi!”, “Hak ettiği değeri görmeyen bir dizi daha!”, “Efsane dizi ama günü yanlış!”, “Ayıp be bu dizi çok başarılı olmalıydı!” gibi yorumlar yaptılar.

İzleyenler, dizinin beyaz perdede yayınlanacak final bölümünün ise beklediği gişeyi yapacağını düşünüyor.