Ana sayfa Dizi Haberleri Boşuna beklemeyin! Yasak Elma’dan gidişi üzmüştü, Sadakatsiz dizisine geliyor!

Boşuna beklemeyin! Yasak Elma’dan gidişi üzmüştü, Sadakatsiz dizisine geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Kanal D’nin yeni sezonda reytingleriyle yüzünü güldüren dizisi Sadakatsiz’e bir sürpriz isim daha katılıyor. Çarşamba akşamları ekrana gelen dizi, hikayesi kadar oyunculuklarıyla da konuşturuyor. BBC’nin ödüllü dizisi Doctor Foster uyarlaması olan Sadakatsiz, heyecanlı bölümlerle ekrana gelmekte.

Diziye yeni isimler de katılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Turgay Güngör karakteri ile diziye Kenan Ece dahil olmuştu. Güveneceği kimsesi kalmayan Asya’nın hayatına giren Turgay, onun yakın dostu olurken, bir başka ismin daha diziye katılacağı haberi dikkat çekti.

Geçtiğimiz haftalarda Yasak Elma’dan aniden gidişi ile üzen bir isim, bu kez Sadakatsiz dizisinin kadrosuna dahil oluyor. Yasak Elma’da Şevval Sam’ın oynadığı Ender’in kocası Kaya’yı oynayan Barış Kılıç, Sadakatsiz dizisinde rol alacak.

Boşuna beklemeyin! Yasak Elma'dan gidişi üzmüştü, Sadakatsiz dizisine geliyor! 7

Barış Kılıç’ın 85. bölümde diziden ayrılmasına karşın hala Yasak Elma’nın takipçileri durumu kabullenememişti. Bir şekilde geri döneceğini düşündü ve dileklerini de sosyal medyadan tekrarlıyorlar.

Ender’in hayatındaki bu önemli ismin ani gidişi kabullenilemezken, dönmesi ihtimali de bir köşede duruyordu ama Barış Kılıç’ın Sadakatsiz dizisinde oynayacağı ortaya çıkınca, Yasak Elma’ya dönüşünün pek de mümkün olmadığı da anlaşıldı!

Barış Kılıç, bu kez başarılı oyunculuğuyla Sadakatsiz’de oynayacak. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrolünde oynadıkları dizide Barış Kılıç’ın oynayacağı karakterin ise Yeliz Kuvancı’nın oynadığı Bahar karakteri ile bir yakınlığı söz konusu.

Bu arada Sadakatsiz dizisinin Yasak Elma’dan tek transferi Barış Kılıç değil, aynı zamanda Yasak Elma’nın 3 sezon yönetmenliğini yapan Neslihan Yeşilyurt da Sadakatsiz’in yönetmeni.

Sadakatsiz dizisinde ikinci Yasak Elma bombası patladı! 5