Ana sayfa Dizi Haberleri Böyle bir final, Erkenci Kuş dizisine hiç yakışmadı!

Böyle bir final, Erkenci Kuş dizisine hiç yakışmadı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Dün akşam 50. bölümüyle ekranlara gelen Star Tv’nin sevilen romantik komedi dizisi Erkenci Kuş, gelecek hafta 51. bölümüyle final yapacak.

Demet Özdemir ve Can Yaman’ın başrolünde oynadıkları dizinin bir bölüm sonra final yapacak olması, takipçilerini üzüyor.

Hikayenin tam da yerine oturmadan final yapıldığını düşünen izleyiciler, 51. bölümden yayınlanan ön izleme üzerine farklı yorumlar yapmaya başladılar.

Final bölümünde Can ve Sanem’in evlendikleri ve birlikte tekne ile dünya turuna çıkacakları görülüyor.

Herkesle tek tek vedalaşan Can ve Sanem, aslında bir anlamda izleyici ile de vedalaşıyor. Hüzünlü anlar ile sevincin birbirine karıştığı sahnede Sanem, babası ile vedalaşırken eline, kağıttan yaptığı bir kayığı veriyor. Kağıdın üzerinde ise “Babacım ne olur beni merak etme, ben iyi olacağım ve çabucak döneceğim” notu yazıyor.

Böyle bir final, Erkenci Kuş dizisine hiç yakışmadı! 7

Bu notla birlikte ikilinin düğünden hemen sonra bir tura gittikleri de anlaşılıyor. Final bu sahneyle mi olacak, yoksa aradan bir kaç yıl geçmiş ve Can ile Sanem çocuklarıyla mı dönecekler, henüz bilinmiyor ama izleyicinin isteğinin bu yönde olduğu yorumlardan anlaşılıyor.

Geçtiğimiz yaz yoluna başlayan dizinin Ocak ayına kadar sürmesi beklenirken final kararı verilmesi, izleyiciyi üzmüştü.

Bu kararla birlikte ani final yapan dizide, bazı olayların henüz çözüme kavuşmadığı ve havada kaldığı görüşünde izleyenler. Özellikle Can’ın hafızasının nasıl yerine geldiği de merak konusu.

Finalin hızlı geçiştirildiği görüşünü taşıyan izleyiciler “Bu final Erkenci Kuş’a yakışmadı. Final yazısını görünce bir tuhaf olduk. Bir mucize olsa da devam etse, bu diziye final hiç yakışmıyor, daha devam edebilirdi” şeklinde pek çok yorum yapıyorlar.

Bakalım, Erkenci Kuş dizisi, nasıl bir final yapacak? Başka bir sürpriz mi izleyiciyi bekliyor? İzleyip göreceğiz…

İşte 51. ve son bölümden ön izleme: