Ana sayfa Dizi Haberleri Halka dizisinin senaristinden sıra dışı yeni anlaşma!

Halka dizisinin senaristinden sıra dışı yeni anlaşma!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında geçtiğimiz sezon izleyicilerle buluşan Halka dizisi başarılı senaryosu ile dikkat çekmişti.

Dizinin reytingleri iyi olmamasına rağmen, senaryosu ve oyuncu kadrosu sayesinde 2. sezon biletini almıştı.

Halka dizisiyle birlikte Bozkır dizisinin de senaristi olan Levent Cantek, yeni bir anlaşma yaptı.

Cantek, bundan böyle 2020 yılı sonuna kadar sadece BluTV için senaryo yazacak.

Halka dizisinin senaristinden sıra dışı yeni anlaşma! 8

Behzat Ç. dizisini 6 yıl aradan sonra ekrana getirerek adından söz ettiren BluTV, bu yeni atağıyla da çok konuşulacağa benziyor.

Daha önce yapımcıların oyuncularla belirli süreli anlaşmalar yaptığı olmuştu. BluTV ise bunu bir adım daha öteye taşıdı.

Yiğit Özşener ve Ekin Koç’un başrollerinde yer aldığı, geçtiğimiz sezon BluTV özel yapımı olarak izleyicilerle buluşan sıra dışı polisiye dizi ‘Bozkır’ın ardından yeniden senarist Levent Cantek ile bir araya gledi.

Halka dizisinin senaristinden sıra dışı yeni anlaşma! 9

‘Eski Hikaye’ ve ‘Mor Menekşeler’ ile son olarak yıldız isimlerin rol aldığı polisiye dizi ‘Halka’yı kaleme alan Cantek, 2020 yılının sonuna kadar sadece BluTV için içerik üretecek.

Akademisyen ve editörlük kimliği ile de tanınan başarılı senarist, çizgi roman, mizah ve popüler kültürle ilgili çalışmalarıyla da yazın dünyasında önemli bir yere sahip. Levent Cantek ile BluTV’nin bu iş birliği şimdiden büyük merak uyandırdı.