Ana sayfa Sosyal Medya Böyle dostluk az bulunur! Eda Ece, Yasak Elma’nın setinde Şevval Sam’ı çekmelere doyamıyor!

Böyle dostluk az bulunur! Eda Ece, Yasak Elma’nın setinde Şevval Sam’ı çekmelere doyamıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sezonun en çok merak edilen dizilerinden birisi de Yasak Elma. Fox TV’de ekrana gelen dizinin 4. sezon çekimleri Temmuz ayında başladı. Bir süredir oyuncular harıl harıl yeni sezon çekimlerinde. Oyuncuların setten yaptıkları paylaşımlar ise izleyicilerin merakını arttırıyor.

Yeni sezonda dikkat çekici olayların yaşanacağı, yayınlanan fragmanlar ve setten çekilen fotoğraflarla ortaya çıktı. Özellikle Yıldız karakterini oynayan Eda Ece, sosyal medyayı hiç boş bırakmıyor! Ece, yaptığı paylaşımlarla hem izleyenleri mutlu eden kareler paylaşıyor hem de merakı körüklüyor.

Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Barış Kılıç ve Nesrin Cavadzade’nin rol aldıkları dizinin çalışmaları sürerken, oyuncular da sosyal medyadan bol bol paylaşım yapıyorlar.

Eda Ece ve Şevval Sam, birlikte sahnelerinin olduğu bir set gününde sahneyi beklerken birbirlerinin görüntülerini çektiler. Eda Ece de bu görüntüleri kendi story’sinde yayınladı. Takipçilerini heyecanlandıran bu görüntülerde Eda Ece ve Şevval Sam’ın sahne öncesinde kostümleri ve makyajlarıyla hazır bir şekilde set sıralarını bekledikleri görülmekte.

 

Böyle dostluk az bulunur! Eda Ece, Yasak Elma'nın setinde Şevval Sam'ı çekmelere doyamıyor! 10

Böyle dostluk az bulunur! Eda Ece, Yasak Elma'nın setinde Şevval Sam'ı çekmelere doyamıyor! 11

 

Eda Ece, her fırsatta övgülere boğduğu Şevval Sam’ı kimi zaman sette hazırlanırken de çekiyor. Yine bir başka paylaşımında Şevval Sam’ı oje sürerken böyle görüntüledi:

Böyle dostluk az bulunur! Eda Ece, Yasak Elma'nın setinde Şevval Sam'ı çekmelere doyamıyor! 12

Eda Ece, yine bir başka paylaşımına da “Güzellik budur” diyerek Şevval Sam’a olan hayranlığını dile getirmekte. Pek çok meslektaşı birbirleriyle yarışıp kıskançlık yaparken, iki oyuncunun tam tersine hem günlük hayatlarında hem de sette çok iyi anlaştıkları görülmekte. Eda Ece, Şevval Sam’ın fotoğraflarını çekip kendi instagram sayfasından paylaşarak ona olan yakınlığını ve hayranlığını da her fırsatta göstermekte.

Böyle dostluk az bulunur! Eda Ece, Yasak Elma'nın setinde Şevval Sam'ı çekmelere doyamıyor! 13