Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor’un Ferman’ı Onur Tuna’nın Taner Ölmez paylaşımı, diziyi bekleyenleri zıplattı!

Mucize Doktor’un Ferman’ı Onur Tuna’nın Taner Ölmez paylaşımı, diziyi bekleyenleri zıplattı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’nin sevilen dizisi Mucize Doktor, geçtiğimiz sezonun çok konuşulan projeleri arasındaydı. Savant Sendromlu Otistik bir doktorun hikayesinin anlatıldığı dizi, pek çok kişinin kalbine daha ilk bölümden dokunarak sezonu da aynı ilgiyle tamamlamıştı.

Onur Tuna’nın Yasak Elma’dan ayrıldıktan sonra Doktor Ferman karakteriyle izleyici karşısına çıktığı dizi, oyuncu kadrosuyla ve konusuyla izleyicinin beğendiği yapımlardan birisi oldu ve reytingleri de iyi gitti. Pek çok dizi gibi Pandemi sürecinde karantina nedeniyle Mucize Doktor’un çekimlerine de ara verildi.

Dizinin yeni sezonunu merakla bekleyenler için güzel ve müjdeli haber bir süre önce Onur Tuna’nın ayaküstü magazincilerle yaptığı sohbette ortaya çıkmıştı. Tuna, çekimlerin başladığını söylemişti.

Bugün ise yaptığı bir başka paylaşımla dizinin takipçilerini ve hayranlarını çok mutlu etti. Dizide Otistik Doktor Ali Vefa karakterini canlandıran Taner Ölmez’le birlikte verdiği bir pozu paylaştı.

Esasen Taner Ölmez’in doğumgünüydü. 9 Ağustos 1986 doğumlu Ölmez’e bir jest yapan Onur Tuna, arkada set devam ederken çekilen bir fotoğraflarını paylaşıp “Bugün bi Taner Ölmez doğdu” notunu ekledi.

Diziyi bekleyen hayranları hem setin başlamış olduğunu hem de özledikleri oyuncuları sette ve kostümleriyle yeni sezon çekimlerinde görme imkanına kavuştular.

İşte Onur Tuna’nın paylaşımı:

Mucize Doktor'un Ferman'ı Onur Tuna'nın Taner Ölmez paylaşımı, diziyi bekleyenleri zıplattı! 7