Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek dizisi ile ilgili karar kesinleşti! Finale kaç bölüm kaldı?

Benim Adım Melek dizisi ile ilgili karar kesinleşti! Finale kaç bölüm kaldı?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Bu akşam (7 Nisan Çarşamba) 60. bölümü ekrana gelecek olan Benim Adım Melek dizisi ile ilgili karar ortaya çıktı! TRT1 ekranlarında ikinci sezonu devam eden dizi, Çarşamba akşamları dram izlemek isteyenler için iyi bir alternatifti.

Ancak dizinin yeni bölümde yayınlanmayacağı da kesinleşti. Nehir Erdoğan ve Kutsi’nin başrolünde oynadıkları dizinin final yapacağı bölüm de belli oldu!

Bu akşam ekrana gelecek olan bölüm ise izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyordu. Güçlü bir hikayesi ve başarılı oyunculuk performanslarıyla dikkat çeken dizinin 60. bölümünde haftalardır merakla beklenen düğün yapılıyor.

İki aşığın sonunda muradına erdiğini izleyiciler de görecekler. Melek ve Halil’in nikahları kıyılacak. Bu güzel gelişme ile birlikte izleyiciler final haberini de alacak!

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği kulis bilgisine göre; Üs Yapım imzalı Benim Adım Melek dizisi, adım adım finale yürüyor!

TRT’nin merakla izlenen dizisi içi ne yazık ki karar kesinleşti! Cem Akyoldaş’ın yönetmenliğini yaptığı dizi, 66. bölümde izleyiciye veda edecek.

Bu akşam yayınlanacak bölümü saymazsak, 6 hafta sonra dizi final yapacak.

İşte 60. bölüm tanıtımı: