Ana sayfa Dizi Haberleri Bravo… Demet Özdemir, duyarlı paylaşımıyla gönülleri bir kez daha fethetti

Bravo… Demet Özdemir, duyarlı paylaşımıyla gönülleri bir kez daha fethetti

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde oynadığı Zeynep karakteri ile ekranlara gelen genç oyuncu Demet Özdemir, sadece dizileriyle değil, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekmekte. 12 milyona yaklaşan takipçi sayısıyla pek çok ünlü ismi de kıskandıracak bir hayran kitlesi bulunan oyuncunun paylaşımlarının etkileşimi de haliyle büyük oluyor. Özdemir’in her paylaşımı takipçilerinden binlerce yorum ve beğeni almakta.

Sosyal medya hesabından tv8’de yayınlanan dizisiyle ilgili pek çok paylaşım yapan oyuncu, kamera arkasından yaptığı eğlenceli paylaşımlarıyla da ilgiyle takip edilmekte. Oyuncu esprili, doğal ve samimi paylaşımlarının yanı sıra duyarlı tavırlarıyla da dikkatleri çekmekte.

1992 doğumlu olan Demet Özdemir, gençliğinin de verdiği enerji ile instagram’da hem giydikleri, hem sözleri hem de eğlenceli, keyifli anlarıyla takipçilerinin markajından çıkmıyor.

Oyuncu, sosyal medya hesabını etkin kullanan isimlerin başında geliyor. Ancak sadece eğlenmek için paylaşmıyor Demet Özdemir, pek çok duyarlı insan gibi toplumsal, sosyal kimi konularda da tavrını, tepkisini, düşüncesini belirtmekten çekinmiyor.

Kadına-hayvana-doğaya karşı yapılan kimi şiddet-taciz-tahrip içerikli konularda da mesajını sosyal medyadan veriyor oyuncu. Son olarak da bir başka duyarlı tavrıyla dikkatleri çekti.

Demet Özdemir, engelli bir bireyin “Engelli olmak, toplumun yarattığı engeller” başlıklı bir videosunu sayfasında paylaştı.

Kalp emojisi ile “Türkiye’de herkes kendinden farklı olana bakıyor” sözleriyle yaşadığı zorlukları anlatan genç kadının videosunu paylaşan oyuncu, “O kadar güzel ifade etmişsin ki herşeyi… Kalbimi sana bırakıyorum” diyerek destek verdi.

Özdemir’in bu konuşmadan çok etkilendiği ve takipçilerini de haberdar etmek adına paylaştığı video, oyuncu sayesinde daha çok dikkat çekmiş oldu böylece.

Videoda Serebral Palsi hastası olan 30 yaşındaki Seben Ayşe Dayı, kendisi ve kendisinin rahatsızlığına sahip olanların yaşadığı zorluklar ve toplumdaki beklentileri anlatılmakta. Gazeteci ve Uzman Eğitim Antropolog olan Seben Ayşe Dayı, toplumda doğumda yaşanan beyin felci olarak bilinen rahatsızlığa sahip olduğunu söyleyerek “Aslında istediğimiz sağduyu ve saygı. Aslında her şeyin sıradanlaşması ve olduğu gibi kabul edilmesi” diyerek bilgilendirici ve aynı zamanda duygusal bir konuşma yapıyor.

İşte Demet Özdemir’in de bu videodan çok etkilenerek aşağıdaki paylaşımı yapıyor: