Ana sayfa Dizi Haberleri Bu ayrılık Arka Sokaklar hayranlarını çok üzecek! Vazgeçilmez bir ismin ayrılığı konuşuluyor!

Bu ayrılık Arka Sokaklar hayranlarını çok üzecek! Vazgeçilmez bir ismin ayrılığı konuşuluyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar 17 sezondur devam etmesine rağmen hala çok sıkı bir izleyici kitlesine sahip. Dizinin ilk bölümünden beri rol alan oyuncular ve karakterleri, artık izleyicinin ailesinin bir üyesi gibi oldu. Ancak dizinin çok önemli bir karakterinin ayrılacağı konuşuluyor.

16 yıldır izleyiciyle buluşan Arka Sokaklar dizisi birçok genç oyuncunun yolunu açtı. Dizinin oyuncu kadrosuna bugüne kadar Zeynep Beşerler’den Çağla Kubat’a kadar birçok ünlü isim girdi, birçoğu ayrıldı. İlk bölümden bu yana rol alan oyuncular ve karakterleri ise artık ailenin bir ferdi oldu.

Ancak üzücü bir haber kulağa geldi. Buna göre dizinin ilk bölümünden bu yana rol alan ve Mesut komiser karakterini canlandıran Şevket Çoruh’un Arka Sokaklar’dan ayrılacağı iddia edildi. Bu iddiaya göre Şevket Çoruh artık tiyatro ve sinema filmlerine ağırlık vermek istediği için Arka Sokaklar’dan ayrılacak.

Bu ayrılık Arka Sokaklar hayranlarını çok üzecek! Vazgeçilmez bir ismin ayrılığı konuşuluyor! 7

49 yaşındaki tiyatro kökenli Şevket Çoruh, ekranların en deneyimli oyuncularından biri. 2006’dan bu yana Arka Sokaklar’da Komiser Mesut Güneri’yi canlandıran başarılı oyuncu Dizi setlerine 1996 yılında Köşe Kapmaca isimli diziyle adım atan Şevket Çoruh, Yılan Hikayesi, Sultan Makamı, Akasya Durağı gibi başarılı dizilerde rol aldı.

Eğer bu iddia gerçekleşirse Arka Sokaklar oyuncuları çok üzülecek. Çünkü komiser Mesut dizinin en sevilen karakterlerinden biri. Şevket Çoruh’un ayrılığıyla Arka Sokaklar dizisi çok önemli bir karakterini kaybetmiş olacak.

İzleyicilerin yüreğine su serpen durum ise bu konuda resmi bir açıklama yapılmaması. Daha önce de dizinin en önemli karakterlerinden biri olan Rıza Baba’yı canlandıran Zafer Ergin’in diziden ayrılacağı iddia edilmiş ancak bu iddia doğru çıkmamıştı.