Ana sayfa Sosyal Medya Dünyaca ünlü yapımın çekimlerini bitiren oyuncu Cansu Tosun yeni teklifleri değerlendiriyor!

Dünyaca ünlü yapımın çekimlerini bitiren oyuncu Cansu Tosun yeni teklifleri değerlendiriyor!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Oyuncu Cansu Tosu, Almanya’da büyük ilgi gören ‘Murder by the Lake (Die Toten vom Bodensee)’ dizisinin yeni sezonunda konuk oyuncu olarak rol aldı.

Geçtiğimiz aylarda da dünyaca ünlü bir X-Box oyununun kısa filminde oynayan Cansu Tosun uluslararası yapımlarda yer almaya devam ediyor. Almanya-Avusturya ortak yapımı ‘Murder by the Lake (Die Toten vom Bodensee) dizisinin yeni sezonuna konuk oyuncu olarak katılan oyuncu çekimleri tamamladı.

Çekimleri Almanya, İsviçre ve Avusturya sınırları arasında kalan Konstanz Gölü’nde gerçekleşen suç türündeki dizi, yayınlanmaya başladığı 2014 yılından bu yana ilgiyle izleniyor. Cansu Tosun, dizinin yeni sezonundaki bir bölümüne konuk olarak kariyerinde yer aldığı uluslararası yapımlara bir yenisini daha ekledi.

Dünyaca ünlü yapımın çekimlerini bitiren oyuncu Cansu Tosun yeni teklifleri değerlendiriyor! 7

Projede ‘Aisha’ isimli kadına hayat veren Cansu Tosun, Türkiye ve dünyadan gelen projeleri değerlendirmeye başladı.

Öte yandan modaya el atan oyuncu kendi markasını yarattı. ISLANDY isimli bir iç çamaşırı markası yaratan Cansu Tosun markasının lansmanını geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi.

Oyuncunun kendisi gibi oyuncu olan eşi Erkan Kolçak Köstendil de lansmanda Cansu Tosun’u yalnız bırakmadı. Köstendil aynı zamanda markanın reklam filminin yönetmenliğini de yaparak eşine destek verdi.

Markaya ait ürünler Amsterdam’da bulunan Devi Clothes mağazası ile Türkiye’de sevilen alışveriş mecralarından shopigo.com aracılığıyla satışa sunulacak.