Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir hayranlarının beklediği dizi müjdesi geldi!

Demet Özdemir hayranlarının beklediği dizi müjdesi geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir, Disney Plus’ın yerli projeleri arasında merakla beklenen Dünyayla Benim Aramda’nın başrolünde yer alıyor. Buğra Gülsoy ve Hafsanur Sancaktutan ile aynı seti paylaşan ünlü oyuncunun hayranları da bu dizisini çok merak ediyor.

Doğduğun Ev Kaderindir isimli dizide dram performansıyla başarılı iki sezon geçiren oyuncu, şimdi de yeniden romantik komediye geri dönüş yaptı. Aşk Taktikleri filminde olduğu gibi yine eğlenceli bir hikaye ile hayranlarının karşısına çıkacak olan Demet Özdemir, herkesin merakla beklediği sürprizi de duyurdu.

Dünyayla Benim Aramda dizisi çok yakında Disney Plus’ta yayınlanmaya başlayacak. Demet Özdemir, “Çok az bir süre kaldı. Tam olarak bir tarih veremiyorum. Ama gerçekten çok keyifli bir süreçti. Çok az kaldı onu söyleyebilirim” ifadesini kullandı.

Dünyayla Benim Aramda dizisinin hikayesi aslında iki sevgili arasında yaşanan bir aşk sorgulamasına dayanıyor. İlkin karakteri sevgilisi olan Tolga’nın aşkını bir başka kadını araya koyarak sınıyor. Eğlenceli hikayesi ile dikkat çekecek olan dizinin fragmanlarının da çok yakında yayınlanması bekleniyor.

Demet Özdemir hayranlarının beklediği dizi müjdesi geldi! 7

Demet Özdemir bu konuda da açıklamada bulunarak, “Zaten yakında tanıtım döndüğünde tarih de kısa zamanda açıklanacak” diye konuştu.

Demet Özdemir’in bu sözleri Disney Plus’ın çok yakında Dünyayla Benim Aramda projesi için fragman paylaşacağını ve yayın tarihini de açıklayacağı anlamına geliyor. Bu müjde ile birlikte Demet Özdemir hayranları da heyecanla fragmanı beklemeye başladı.

Dizinin setinden çok fazla bilgi sızmadığı için de merak unsurunun üst noktada olduğunu ve dizinin fragmanlarının çok büyük ilgi görmesinin beklendiğini ifade edilim.

Engin Akyürek’in Kaçış isimli Disney Plus’ın ilk yerli projesinde de yine fragmanlar çok etkili olmuş ve dizi büyük bir başarı ile yayınlanmıştı.