Ana sayfa Dizi Haberleri Bu işin içinde bir iş var! Çocuklar Duymasın dizisinde Meltem ne saklıyor?

Bu işin içinde bir iş var! Çocuklar Duymasın dizisinde Meltem ne saklıyor?

tarafından zk zk

Çocuklar Duymasın dizisinde bir süredir devam eden Meltem’in boşanma kararının arkasında bir iş olduğu düşünülüyor.

73. bölüm tanıtımında Meltem’in babası Kemal’in “Bu işin içinde bir iş var” şeklindeki söylemi de dikkat çekti.

Meltem’in aldığı boşanma kararını Haluk’a söylemesinin ardından çift arasındaki ipler iyice gerilir. Bu karara anlam veremeyen herkes onlarla konuşmaya çalışır. Özellikle Gönül, Meltem’e ısrarla bu kararı neden aldığını sorar. Fakat Meltem, ayrılma kararının arkasında durur ve Haluk ile arasındaki aşkın bittiğini söyler. Haluk da keza beklemediği bu durum karşısında öfkelidir. Avukat tuttuğunu söyler.

Bu işin içinde bir iş var! Çocuklar Duymasın dizisinde Meltem ne saklıyor? 7

Öte yandan Tuna ve Işıl arasındaki yakınlaşma devam etmektedir. Tuna, Işıl ile olan buluşmasına Haluk’u da çağırır.

Ancak öyle bir şey yaşanır ki tüm dengeler bu olay sonucunda altüst olacaktır. Daha önce Haluk ve Meltem’in yuvasını dağıtma noktasına getiren Tutku, geri döner. Tüm bu yaşanan olayların ardında nasıl bir plan var? Haluk ve Meltem ne yapacak? Tutku’nun geri dönmesindeki amaç ne?

Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle 20 Mart Çarşamba saat 19.45’te Kanal D’de!

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Meltem’in Haluk’tan ayrılma kararı şok etkisi yaratıyor! Gece ile buluşmaya giden Meltem, hayatı boyunca unutamayacağı kötü bir olay yaşar. Bunun üzerine eve çok kötü bir durumda gelen Meltem, başta Haluk olmak üzere hayatındaki herkesle arasına mesafe koyar, hiç kimseyle konuşmaz. Meltem ve Gece arasında geçen konuşma büyük bir merak konusudur.

Haluk, Meltem’deki garipliği fark edip konuşmaya çalışınca, hiç beklemediği bir tepki ile karşı karşıya kalır. Meltem, Haluk’tan boşanmak istediğini ve artık onu sevmediğini söyler. Defalarca boşanma aşamasına gelen ama aralarındaki büyük aşk sayesinde evlilikleri yıkılmayan Haluk ve Meltem, bu sefer dönülmez bir yola girmiştir. Haluk’a karşı aşkının bittiğini söyleyen Meltem gemileri yakmıştır artık geri adım atmaz. Taş Fırın Haluk da kendisini sevmeyen biriyle daha fazla evli kalmak istemediği için boşanma konusunda Meltem’le aynı fikirde olur.

Haluk ve Meltem bu sefer gerçekten boşanma yoluna girer ve bu yoldan geri dönüş yoktur. Haluk ve Meltem için, beraber oldukları eski mutlu günlere dönmek artık imkansızdır.