Ana sayfa Dizi Haberleri Bu kadarı da fazla! Kadın dizisi 38. bölümde Şirin kötülüğün dibine vuracak!

Bu kadarı da fazla! Kadın dizisi 38. bölümde Şirin kötülüğün dibine vuracak!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Kadın dizisi, dün akşam ekrana gelen 37. bölümde, izleyicileri şoktan şoka soktu adeta!

Şirin’in tüyleri diken diken eden tavırları, Bahar’a ilik vermek için Sarp’a yaptığı şantajlar ve hastaneye gittiğinde ablasına sanki ona ilik vermeye isteye isteye gelmiş gibi tavırları, izleyiciyi deli etti.

Suat’ın evinde kaldığı sürede iyice Bahar’ı can çekişir hale getiren Şirin, Sarp’ın herhangi bir kadınla olmasını artık umursamayacağını ama bir tek Bahar’la olamayacağını, bunu engellemek için de elinden geleni yapacağını söyleyerek ekran başındakileri şoke etti!

Adeta diziyi izlerken saç baş yolan izleyiciler, asıl darbeyi de Şirin’in Sarp’a yaptığı korkunç planla yaşadı.

Kimse o odada ne olduğunu henüz bilmiyor. Ancak Bahar’ın ölmesini izlemenin kendi ölümünden daha önemli olduğunu söyleyebilecek kadar kötüleşen Şirin, Sarp’ı da şoke etti.

Şirin’e Bahar’a ilik vermesi için yalvarmayı bile göze alan Sarp, karşısındaki insanın nasıl bir şeytan olduğunu hala bilemiyordu. Şirin, kapıyı kilitleyip Sarp’a üzerindeki ceketi çıkarmasını söyledi.

Odada uzun süre kaldıktan sonra çıktılar ama kimse ne olduğunu görmedi.

Bu kadarı da fazla! Kadın dizisi 38. bölümde Şirin kötülüğün dibine vuracak! 7

Şirin, Bahar’a ilik vermeye razı olmuştu. Suat şaşkındı ve Şirin’in telefonunda gösterdiği şeyi gördükten sonra şaşkına döndü ve ‘Şeytanın bile aklına gelmez’ dedi.

Herkes böyle bir olayın ardından Şirin’in Sarp ile birlikte olduğunu düşündü doğal olarak. Başbaşa anlarından da bir iki fotoğraf alıp sonradan şantaj malzemesi için kullanmak istemiş anlaşılan. Ya da durum tam olarak böyle olmasa bile, ilerde Bahar’a Sarp ile birlikte olduğunu belgeleyecek bir fotoğraf için anlaşmış olabilir Sarp’la.

Şimdilik ne olduğunu tam olarak bilmiyoruz. Fakat Şirin’in son kozu ablasına daha da sert olacak gibi duruyor.

38. bölüm tanıtımında Şirin’in ilik nakli için operasyona girmeyi bekleyen Bahar’a söyledikleri, gelecek haftaki bölümde daha çok saç baş yolacağımızın da bir göstergesi oldu adeta. Önce ablasından özür dileyen Şirin, daha sonra “Sarp’ın bana dokunmasına, bana sahip olmasına izin vermemeliydim” diyerek Bahar’ı iyice krize sokuyor.

İşte 38. bölüm tanıtımı: