Ana sayfa Dizi Haberleri Bu kez bambaşka! Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ilk sezondan farklı olacak…

Bu kez bambaşka! Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ilk sezondan farklı olacak…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tv8’de yayınlanan ve gerçek bir hayat hikayesinden senaryolaştırılan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yeni sezonu için heyecan dorukta. Geçtiğimiz günlerde ilk tanıtım yayınlandı. Sezona değişikliklerle girecek olan dizinin hikayesinde de bakış açısı yeni sezonda farklılaşıyor. Yeni sezonda diziye katılacak Engin Öztürk’ün oynayacağı karakterle bir başka hikaye başlayacak ancak dizinin yeni sezonunda bu kez Mehdi’yi daha çok izleyeceğiz.

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun yazdığı ve yaşanmış bir hikayeden esinlenilen dizinin senaryosunu yazan Eylem Canpolat’ın yeni sezon ile ilgili verdiği tüyolar dikkat çekti. Instagram’da bir canlı yayına katılan Canpolat’ın, Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yeni sezonu ile ilgili açıklamaları dikkat çekti.

İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’in başrolünde oynadıkları dizinin çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlandı. Ancak elde daha önce çekilmiş iki bölüm bulunmakta. Bu nedenle çekimler geç başladı. Henüz yayın tarihi belli değil ama yeni sezonda hamile olan Benal’in güvenliği için Mehdi onu konağa alıyor. Zeynep için zor bir dönem başlarken, Engin Öztürk’ün oynayacağı karakterin bu hikayede nereye yerleşeceği ise merak konusu.

Senarist Eylem Canpolat’ın yeni sezonla ilgili sözleri ise bu kez hikayeye Zeynep’in değil Mehdi’nin gözünden bakacağımızı dikkat çekti. İbrahim Çelikkol’un oynadığı Mehdi, yeni sezonda hikayenin ana kahramanı olacak. Canpolat, Mehdi ile ilgili bir terapi sahnesi olabileceği tüyosunu da verirken “İlk sezon daha çok Zeynep’in gözünden gördük hikayeleri. Yine Zeynep’in gözünden görmeye devam edeceğiz ama tabii ki Mehdi’nin hikayesini de geçmişini de daha detaylı şekilde göstereceğiz” açıklamasını yapıyor.

Bu açıklamayla birlikte dizinin bakış açısının da bu kez Mehdi’nin gözünden belirleneceği anlaşılıyor. Mehdi karakterinin geçmişini aslında tam olarak öğrenemedik. İşte hikayenin bu kısmı yeni sezonda irdelenecek..

Canpolat’ın bir başka ilginç tüyosu ise aynı yazarın hikayesinden uyarlanan ve yine tv8’de yayınlanan Kırmızı Oda dizisindeki Binnur Kaya’nın oynadığı terapiste Mehdi’nin gidebileceği ihtimali…

Bu ilginç karşılaşma iki diziye ilginç bir soluk kazandıracak. Geçtiğimiz yıl Çarpışma ve Çukur dizilerinde de oyuncuların benzer bir geçişi yaşanmıştı.

İşte Eylem Canpolat’ın açıklamaları:

Bu kez bambaşka! Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ilk sezondan farklı olacak... 7