Ana sayfa Sosyal Medya Bu kez seyretmeyeceğiz! Deniz Çakır’dan çok şaşırtacak bir proje geliyor!

Bu kez seyretmeyeceğiz! Deniz Çakır’dan çok şaşırtacak bir proje geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden ayrılışıyla şaşırtan Deniz Çakır, sonrasında ekranlara Fox TV’nin Vurgun dizisiyle gelmişti. Oyuncu, Erkan Petekkaya ile birlikte başrolde yer aldığı dizinin erken final yapmasından sonra ekranlarda görünmedi. Mart ayında final yapan ve sadece 6 bölüm sürebilen diziden sonra Çakır, yaz dönemini Bodrum’da geçirdi.

Bir kaç yıldır çok sevdiği Bodrum’un ilçesi Gümüşlük’te kalan oyuncu, geçtiğimiz günlerde İstanbul’a döndü. Aslında bir süredir bazı sürprizleri olduğunu zaman zaman instagram’dan paylaşıyor oyuncu. Bu kez bir dizi, sinema ya da tiyatro ile değil, sesiyle bir sürpriz yapacak oyuncu.

Deniz Çakır, ünlü müzisyen Metin Özülkü ile bir fotoğrafını paylaşarak yaptığı paylaşımla dikkatleri çekti son olarak. Özülkü ile buluşan ve yeni proje için çalışmaya başlayan Deniz Çakır, “Çok içime sinen güzel şeyler oluyordu.. Aylardan Eylül’dü” notu ile de hayranlarını merakta bıraktı.

Oyuncunun bir albüm çıkaracağı şeklinde yorumlanan bu paylaşımı hayranlarını heyecanlandırırken, “Müzik hiç susmasındı” şeklindeki notuyla da müjdenin tüyosunu vermiş oldu. Yani Deniz Çakır’ı bu kez seyretmeyeceğiz, izleyeceğiz…

Bu arada Deniz Çakır’ın hayranları, aynı zamanda onu bu sezon Şahmeran isimli bir dizide de izleyecek. Henüz diziyle ilgili çok fazla bilgi yok ancak 1441 Productions imzalı dizi için Deniz Çakır ile anlaşıldığı şeklinde kulis haberleri bir süre önce gündeme gelmişti. Gelişmeleri sizlerle paylaşacağız…

İşte oyuncunun hayranlarını merakta bırakan son paylaşımı:

Bu kez seyretmeyeceğiz! Deniz Çakır'dan çok şaşırtacak bir proje geliyor! 8

Bu kez seyretmeyeceğiz! Deniz Çakır'dan çok şaşırtacak bir proje geliyor! 9