Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara dizisinin bir oyuncusunda daha korona çıktı!

Menajerimi Ara dizisinin bir oyuncusunda daha korona çıktı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ay Yapım imzalı Menajerimi Ara dizisinin setinde korona krizi sürüyor! Yeni sezondaki yapımlar arasında dikkat çeken Menajerimi Ara, Pazar akşamları ekrana geliyor. Dizinin oyuncularında korona çıktığı haberleri bir süre önce medyada yer almıştı.

ilk olarak usta oyuncu Ayşenil Şamlıoğlu’nun koronaya yakalandığı öğrenilmişti. Evinde istirahat eden oyuncunun ardından Ahsen Eroğlu ve dizide EGO ajansın çaycısı rolündeki Bedir Bedir’in de testinin pozitif olduğu konuşulmaktaydı.

Ayşenil Şamlıoğlu olayı doğrulayan bir ifade ile instagram’dan hayranlarına sseslenip iyi olduğunu duyurmuş, ancak diğer oyuncularla ilgili net bir yanıt alınamamıştı.

Dün (15 Kasım) tekrar bölümü ile ekranlara gelen dizinin yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağı merakla beklenirken, dizinin setinden bir korona haberi daha dolaşmaya başladı!

Menajerimi Ara dizisinin bir oyuncusunda daha korona çıktı! 8

Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından verdiği kulis bilgisinde dizinin oyuncularından Deniz Can Aktaş’ın da koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Bu arada Aktaş’ın oyuncu olan kız arkadaşı Hafsanur Sancaktutan’ın da bu durum üzerine test yaptırdığı, negatif çıktığı ancak buna rağmen yeni dizisi Son Yaz’ın setine gitmediği ve 3 gün sonra yeniden test yapılacağı bilgisi veriliyor.

Menajerimi Ara dizisinin bir oyuncusunda daha korona çıktı! 9

Ayrıca Deniz Can Aktaş’ın da tedavisinin sürdüğü, sağlık durumunun iyi olduğu ve iki gün sonra da tekrar test yapılacağı belirtilmekte…

D