Ana sayfa Sosyal Medya Gonca Vuslateri’nın kıyafeti sosyal medyaya damga vurdu!..

Gonca Vuslateri’nın kıyafeti sosyal medyaya damga vurdu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Sinema ve televizyon dünyasının yetenekli oyuncuları arasında yer alan Gonca Vuslateri, çok uzun zamandır herhangi bir dizi projesinde yer almıyor.

En son Show TV’de yayınlanan Tehlikeli Karım dizisiyle ekranlara gelen oyuncu, hayranlarıyla sosyal medya paylaşımları vasıtasıyla hasret gideriyor.

Oyuncunun son instagram paylaşımında giydiği kıyafet sosyal medyaya damga vurdu. Moda tasarımcısı arkadaşı Tanju Babacan’ı ziyaret eden Gonca Vuslateri, kıyafet tasarım atölyesinde poz verdi.

Gonca Vuslateri'nın kıyafeti sosyal medyaya damga vurdu!.. 7

Fotoğrafın altına, “Hayatınızda @tanjubabacan gibi kırmızı bir melek varsa onun mekanında kahve hüpletme kostümünüz tam da böyle olmalı. Doğruya doğru” notunu düşen Gonca Vuslateri’nin hayranları kostümü çok beğendi.

Oyuncunun takipçileri tarafından paylaşımın altına, “Yine aykırılığın cesurluğun dibisin” ve “Kadın, hayat, özgürlük” gibi yorumlar yapıldı.

Gonca Vuslateri yakında sinema salonunda hayranlarıyla buluşacak.  Vuslateri’nin Gürgen Öz ile başrolünü paylaştığı ve çekimleri geçtiğimiz yıl yapılan komedi filmi Her Şey Dahil 9 Aralık’ta vizyona girecek.

Danimarka’daki kriyo bankasında farklı donörlerden dünyaya gelmiş bekar evinde geçinen üç kardeş Faruk, Ayhan ve Kasım’ın hikayesinin anlatıldığı filmde ikiliye Hakan Bilgin,  Tuncay Beyazıt ve Aslı Bankoğlu eşlik ediyor.