Ana sayfa Dizi Fragmanları İyilik dizisi 18. yeni bölümde Damla’nın büyük yalanı ve büyük tuzağı

İyilik dizisi 18. yeni bölümde Damla’nın büyük yalanı ve büyük tuzağı

tarafından ker_def

Fox TV’de Cuma akşamları yayınlanmakta olan İyilik dizisinin reytingleri tatmin etmese bile, hikaye akıcı bir şekilde devam ediyor. İsmail Demirci, Sera Kutlubey, Hatice Şendil ve Perihan Savaş’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 18. yeni bölümü 11 Kasım Cuma akşamı yayınlanacak. Peki yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar:

Poyraz, annesinin Neslihan’ı kovmasından sonra Neslihan’ı kaybetmekten korkmuş ve ona aşkını ilan etmiştir. Hayatındaki çalkantılar dışında maddi sorunlarla da uğraşan Neslihan, Poyraz’ın ilgilisine karşılık verecek mi?

Diğer tarafta Damla, Poyraz’ı elde edebilmek için hamile olduğu yalanını söylemiştir. Poyraz, Damla’nın tuzağına düşecek mi?

Damla, Murat’a parasını kaptırmamak için Melis’i kullanır. Murat’ın evli ve çocuklu olduğunu Melis’e söylemekle tehdit eder. Murat, ya onun tehditlerine boyun eğecek ya da polise Damla’nın Koray’ı öldürdüğünü ihbar edecektir.

Atilla’nın çabalarıyla kamera kayıtlarında Murat’ın yanında görülen Melis’e ulaşılır. Polisin, hakkında yakalama kararı bulunan Murat’a ulaşması an meselesidir artık. Melis, karakola ifade için gittiğinde Neslihan çıkar karşısına ve Murat ile ilgili bilmediği gerçekleri anlatır ve polise onun yerini söylemesini ister.

Melis, Murat’ın evli ve çocuklu olduğunu Neslihan’dan öğrenir böylece. Melis kandırıldığını anlamış ve büyük bir hayal kırıklığı yaşıyordur. Murat’tan intikam almak için, onun yerini polise söyleyecek mi?