Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bu ne güzellik dedirten Nur Fettahoğlu, Gökçe Bahadır, Melisa Şenolsun pozları!

Bu ne güzellik dedirten Nur Fettahoğlu, Gökçe Bahadır, Melisa Şenolsun pozları!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncuların instagram paylaşımlarına takipçilerinin ilgisi artarak sürüyor. Babil dizisinin Eda’sı Nur Fettahoğlu’nun yanı sıra, İzmir’in Kızları isimli müzikal ile gündemde olan Gökçe Bahadır ve Umut Evirgen ile yeni bir aşka yelken açan Melisa Şenolsun, paylaşımları ile dikkatleri çekti.

Star TV’de yayınlanmakta olan ve ikinci sezona da geçtiğimiz Cuma günü başlayan Babil dizisinde, Nur Fettahoğlu’nu Eda karakteri ile izliyoruz. Başarılı performansı ile göz dolduran ünlü oyuncu, instagram hesabından yatak odası pozunu yayınladı. “Özlemek” ifadesiyle fotoğrafını yayınlayan ünlü oyuncuya takipçilerinden binlerce beğeni ve yorum geldi.

Bu ne güzellik dedirten Nur Fettahoğlu, Gökçe Bahadır, Melisa Şenolsun pozları! 10

Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır ise en son İzmir’in Kızları isimli müzikal ile gündeme gelmişti. Oyuncu, koronavirüs nedeniyle şimdilik sahnelere çıkamıyor. Pandemi döneminde müzik çalışmalarına ağırlık veren Gökçe Bahadır, sosyal medyada ise paylaşımları ile göz dolduruyor. İşte ünlü oyuncunun hayranlarının “Bu ne güzellik” diye yorumda bulunduğu son hali:

Bu ne güzellik dedirten Nur Fettahoğlu, Gökçe Bahadır, Melisa Şenolsun pozları! 11

Umut Evirgen ile yeni bir aşka yelken açan Melisa Şenolsun çok mutlu.

Atiye dizisinin 3. sezon çekimlerinde de yer alan oyuncu, son dönemin başarılı isimleri arasında bulunuyor.  Aşkının çektiği fotoğrafını instagram’dan yayınlayan ünlü oyuncu, mutlu ve rahat olduğu mesajını verdi.

Bu ne güzellik dedirten Nur Fettahoğlu, Gökçe Bahadır, Melisa Şenolsun pozları! 12

Bir başka paylaşım daha yapan ve çizim çalışması ile dikkat çeken Melisa Şenolsun, ayrıca 15 Eylül Salı günü Menajerimi Ara dizisinde konuk oyuncu olarak yer alacak.

Bu ne güzellik dedirten Nur Fettahoğlu, Gökçe Bahadır, Melisa Şenolsun pozları! 13